Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
N

agyon jó."– Igen, kérem – válaszoltam, érzékelve, mi fog következni. Az évente 5000 jelentkező közül csak 100-at választottak ki.És a nyelvtudás (valamilyen) és a cicik és a segg minősége miatt (nagyon főleg) választották őket. Ma este én leszek a légiutas-kísérője. Csodálatos volt nézni az arcát, ahogy megszorította a jobb mellét, a fejét hátravetette, és fényes fekete haját még mindig a francia csavart stílusban csavarta.
Szeretem nézni az ujjaidat a puncidon, édesem. Bementünk a hálószobába, hogy felépüljünk, és szorosan összefogtuk egymást.

Néhány évvel ezelőtt egy nap, egy délután jött vissza az egyik rövidebb futásról, mielőtt hazaértem a munkából. A farkam feje sokkal vastagabb, mint a szár, szóval ez mindig probléma, amikor Erikát a seggébe dugom, de a megfelelő mennyiségű síkosítóval és Eri fenekével, minden anális tapasztalattal egyre jobban megfeszül, ki tudtam pattanni menj be a fenekéhez."Ó, uram, kérem, vegye be a seggem! Baszd meg a seggem! Kérlek! Baszd meg a seggem!"– nyögte újra és újra. Megfordult, kinyitotta a száját, és kidugta a nyelvét reddit jobboldali társkereső. Az a tény, hogy még mindig a stewardess egyenruháját viselte, még forróbbá tette az egészet. Amikor először találkoztam vele, Erika félénk és tartózkodó volt, de idővel, miután meggyőztem, milyen gyönyörű nő, sokkal kalandosabbá vált.
A stewardess egyenruhájával, de a teteje nyitva és az alja felhúzva, ő volt a XXX szex képe. Csípője lassan pörgött, és felemelkedett a kanapéról. Erika tényleg valami anális ribanc lett, és nem akartam lebeszélni. Igyál egy pohár bort? Én magam is kipróbáltam már egyedülálló szülő társkereső alkalmazás Dél-Afrikában. Mindkét kezét lefelé nyújtotta, és felém nyújtotta az arcát, hogy igazán jól megnézhessem. Melyiket választaná?Ez valami nagyon dögössé fog alakulni, de szerettem volna egy kicsit kiemelni, mert Erikával ez volt az első alkalom, hogy ezt a játékot játszottuk, és azt akartam, hogy ez egy kibaszott robbanás legyen.– Kipróbálhatom mindegyiket, mielőtt döntök?Megkérdeztem őt.„Persze, ez rendben van” – válaszolta a lány, és az egyenruháját egészen a derekáig felhúzta, hogy megmutassa nekem sima, borotvált punciját és kis barnás rózsaszín seggét. Ha kibaszottam a punciját, miközben nyalogatta a melleit, azonnal cukizni akartam, de kihúztam, és mondtam neki, hogy játsszon a puncijával nekem. Nagyon szerettem volna megmenteni neki a cumimat, nem pedig magamra lövöldözni. Felnézett rám, elkérte a cumimat, én pedig felhúztam a farkam, oda akartam adni neki. Kérem, folytassa.És felemelte a lábát, így a csípője messzebbre került a kanapétól, így jól láthattam a kis japán seggfejét. Szerdán munka után, vagy mi volt az, egy Great Way to Fly-t rohadtam ki az egyenruhájában a kanapémon. Széthúztam az ajkait, hogy az arcomból több kerüljön a puncijába, ő pedig a nyelvem mellé csúsztatta az ujját. Beköltöztem, hogy jobban megízleljem, és megnyaltam a hasítékát, belenyomtam a nyelvemet és az orromat, és betakartam az államat a nedvével.– Hogy van a punci, uram? Élvezed?– nyögte a lány.– Igen, Erika.

Reddit jobboldali társkereső

TOP