Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
e

lvonul tőlem, ugrat. Folytatja képzőművészetét, egyenesen a szélre hoz, testem szabadulásra vágyik, majd.. stanwell csövek datálása.
hullámról hullámra elektromosság fut végig a testemen. Hallom lépteit a házon keresztül. Megérint, csókol, nyal, újra felépít.Érzem, ahogy a testem ismét a peremre kerül, a hullámok végigjárják az egész lényemet. Szinte nyöszörögni kezdek, annyira el kell engednem magam. Másik köre a derekamat és az intenzitásunkat erősíti. Lenézek rá, találkozom a szemeivel, és látom körülöttük a kis vonalakat, amelyek az évek során lassan megjelentek a sok közös mosolyból és nevetésből.

Nem tudok nem kuncogni a whatsapp egy társkereső alkalmazás. Szinte félek attól, hogy visszaengedem magam, szinte félek, hogy el tudom-e engedni magam. Könnyedén végighúzom az ujjaimat a hátán, miközben testét az enyém mellé szorítja.
Csak alvónadrág van rajta, és egy másodperc múlva levetkőzik. Lassan újra úgy érzem, építek. Ahogy nő a nedvességem, lassan belém csúszik, testem alkalmazkodik az övéhez...a táncunk csak most kezdődik.

Stanwell csövek datálása

TOP