Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

egfogom a kezed, miközben felcsúszok mögéd az ágyra, és az arcodon mászok, a harisnyás combommal a fejed két oldalán. Kinyújtózkodsz, hogy megcsókolj, de elfordítom az ajkaimat, még akkor is, amikor vágynak rád, csak csábítóan közel maradva, de elérhetetlenül.„Figyelj, ne nyúlj hozzá, én döntöm el, hogy mikor érhetsz hozzá, nem te” – mondom."Nem! 5 napra békén hagytál, most fizetned kell, és én könyörögni foglak!"– suttogom rekedten. Nevetek "Tudtam, hogy igen, én vagyok a rögeszméd, és mindketten tudjuk" - suttogom neked, miközben megsimogatom a segged. Megütögeted a fenekem: "Én fenekelek ebben a kapcsolatban, ez egyértelmű" - vicsorogsz rám, és nézed a hátam ívét és a vállam köré hulló hajam."Mondd mindig az enyémet" - kéred, miközben mindketten hangosan lihegünk, miközben keményen dugunk, a csöpögő puncim a merev farkadra szorítva.„Mindig a tiéd” – lihegek, ahogy a puncim összehúzódni kezd."Mondd..." - kiáltod nyögve, miközben felkapom a golyóidat, ahogy összehúzódni kezdenek."Mindig is hozzád fogok tartozni, Mester, szükségem van rád, kérlek, tölts fel a cuccoddal."Mindketten elkezdünk keményen cumizni, a puncim megragadja lüktető farkadat, ahogy mélyen belém lövi a terhedet, mindketten kiáltunk. Ahogy ajkaink szétválnak, mindketten egymás ajkára suttogunk.

Végül lecsúszol rólam, felemeled a hajam és gyengéden megcsókolod a nyakam. Hagyom a tartásomat, és meztelenül, magabiztosan feléd támaszkodom. Forró, duzzadt hosszad végig a gőzölgő puncimba csúszik, teljesen kitöltve, ahogy egymás szemébe nézünk. Előrerántom a fejedet, és a jobb mellemet etetem, hogy "szopd" követelek Nyelved a duzzadt bimbómhoz csapódik, és erősen szopsz, amitől a hátam ívbe torkollik, miközben felnyögök, és a helyén tartom a fejedet.

Most nyögök, ahogy a nyelved végigtáncol a csiklómon és belemerül a puncimba. Magabiztosan nézel rám, „Tudom, hogy nem tudsz ellenállni a varázsomnak és a domináns mosolyomnak”. Elkészült a jelenlegi Dom-mal, és új fiújáték mellett dönt a whatsapp egy társkereső alkalmazás. Csak nevetek és gyorsabban darálok a kőkemény farkadon, amitől hangosabban nyögsz. Mosolygok, ahogy elakad a lélegzeted, te pedig összerezzensz a legkönnyebb érintésemre. Megfordulok és kirángatlak a székből, a testeddel próbálsz visszanyomni a falba, de sokkal erősebb vagyok, mint amire számítottál, és a hátadra löklek az ágyon, a karjaid még mindig alattad. Háta mögé nyúlok, ujjaim egy mozdulatával kipattintom a melltartómat, és ledobom a földre, telt melleim erősen lendülnek az arcod előtt, csábítva téged internetes társkereső oldal.

Lassan lehúzom a nyakkendőt a nyakadról, majd a kezed a hátad mögé kötöm vele. Kiáltok, ahogy a testem megrándul, és keményen tapogatom az ujjait, a nyelvét és az arcát, te tisztára nyalsz és gyengéden megcsókolsz, ahogy felépülök.

A whatsapp egy társkereső alkalmazás

TOP