Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

késztetés most erősebb volt;minden vágyam az volt, hogy itt maradjak vele. Nem kérdezett engem. Szeretlek, Ali. Lihegtem a szavakat: "Annyira várok erre, Ali, szeretném érezni, ahogy szívod a farkam!"A tagomat a torkába döngöltem;minden alkalommal megnyalta a hegyemet, amikor visszahúzódtam.
Ez rólunk szól; azt akarom, hogy lássa, mennyire szeretsz."Halkan beszéltem, megnyugtatva. Hallottam, hogy „mocskosnak” és „értéktelennek” nevezte. Teljesen fehérre festve egy üres vászon volt, az egyik végén volt egy nagy íróasztalom, amit soha nem használtam, a jobb oldalon egy matrac és egy magányos szék a közepén."Will? Miért a fenéért kötöttél meg?"– kérdezte Ali ellenőrzött hangon. Ali úgy nézett ki, mint aki további kérdéseket fog feltenni. Gyorsabban mozgatta a fejét, de kihúztam a torkából;Azt akartam, hogy ez tartson. Jake fájdalmasan nézte, ahogy Ali megnyalja a farkam, miközben gonosz elégedettséggel bámulja őt. Arra számítottam, hogy így fog viselkedni előtte.

Leparkoltam a háztól, és a kocsi felé vonszoltam a köpködő, agresszív kis szart. Tétova arckifejezése, valamint Jake fojtott kiáltása jobban felizgatott, mint vártam. Abbahagyta a harcot, és felállt, amikor elengedték. Miközben kibaszottam, jobb kezemmel megdörzsöltem a csiklóját, hangos állati nyögéssel válaszolt, amitől megborzongtam az izgalomtól.– Bassza meg Ali, olyan kurva jó a torkod!üvöltöttem a nyögéseken keresztül. Odahajoltam, arcomat a nyavalyás melléhez nyomtam, és megnyaltam a mellbimbóját;Éreztem, ahogy a teste megmoccan, miközben a csiklójához nyomtam a vibrációt. A lábai felé indultam, és Jake újra kiabálni kezdett. Amikor megérkeztünk, Ali zavartan nézett rám.– Akár az enyémnél is maradhatna; nem hiszem, hogy a szüleid értékelnék, ha a te pótágyadban hányna.

Amikor válaszolt, Jake részeg haragjának összetéveszthetetlen hangja kiszabadult a fülhallgatóból. A lány ismét Jake-re nézett, a férfi nem vette le róla a tekintetét, és ő sem vette le a tekintetét tomboló merevedéséről.

Kirángatott a depressziómból, és megmutatta, hogyan kell szeretni, amikor csak gyűlölni tudok radiokarbon kormeghatározáshoz használt izotóp. A testemet az övéhez nyomtam, és hagytam, hogy érezze az izgalmamat. Kombinált zajaink elnyomták Jake elfojtott tiltakozását, és Ali szinte észre sem vette őt.
Döbbenten felsikoltott, és újra lehunyta a szemét, és megpróbálta megakadályozni, hogy több zaj elszökjön tibeti érmék randevúzása. Teste megfeszült, amikor meghallotta a zajt, és Jake felé fordította a fejét, aki küszködve próbált kiabálni a féken keresztül. Nem vettem a fáradságot, hogy átöltözzek, túl lelkes voltam, hogy elkezdjem. Néhány gyenge altatót pattogtattam a vizébe, hogy biztosítsam a zökkenőmentes elrendezést;Nem akartam bántani.
Legyen az enyém. Undorodó pillantást vetett rá, mire becsaptam magam. Ali azonnal felállt, és elrendezte a haját és a ruháját, mintha látná, mintha úgy akarna tenni, mintha semmi sem történt volna. Ali végül nyugodtan és gyengéden megszólalt: – Miért tetted ezt?Megálltam, hogy felfogjam nyugodt arckifejezését. Ali mindig ott volt, és nem jöttem rá, mennyire szükségem van rá, amíg nem találkoztunk Jake-kel. Megfogtam a lábát, berángattam a dolgozószobámba és elkezdtem készülődni. A hangom remegett a haragtól és az izgalomtól."Hazahozom; nem akarom, hogy még egyszer így vezessen."Az autó néma maradt, és ahogy elkerülte a szemem, elárulta, mennyire tisztában van valódi szándékaimmal.

Tudta, hová megyek."Mike házában van. elnézést."Szinte rosszul lettem az aggodalomtól, és figyelmesen figyeltem az arcát, nincs-e jele a döntésének. Jake fájdalmasan felnyögött a látványtól, és Ali figyelme feléje fordult. Az ölelésébe omlottam, bárcsak a könnyeim begyógyíthatnák a sebeit."Hogy tudod szeretni őt Alit? Micsoda szörnyeteg..." Elhallgatott egy erőteljes csókkal. Láttam, ahogy az arca ellazul, és az arckifejezése megalázottságból tiszta extázisba változik.

Radiokarbon kormeghatározáshoz használt izotóp

TOP