Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
F

igyelte az arcát. Nem tudta volna elviselni, ha ő másként viselkedett volna. – De ez nem azt jelenti, hogy a te tulajdonod – motyogta a nyakába.– Tudom – csúsztatta vissza a kezét a nedves puncijához, ujjai könnyedén végigsiklottak az ajkakon, amíg a lány újra megfeszült –, de azt mondom, jó előleg.– Majd meglátjuk – Perry elhúzódott tőle, és közéjük tette a pultot.– Megyek takarítani. Ez egy nagyon forró történet. Ezek voltak élete legjobban megpakolt tekercsei.Érezte a férfit maga mögött. Perry a csípője köré fonta a lábát;karját a nyaka körül, és hagyta, hogy körmei húzzák a nyak bőrét.

Megfogta a száját, és hüvelykujjával megdörzsölte fájó csiklóját. Egy hosszú pillanatig egymáshoz zárva maradtak. Jim teljesen birtokba vette azáltal, hogy olyan keményen megbaszta, ahogy csak tudta, és éreznie kell, hogy a bőrén belül van.

A cowboykalapját az orráig húzták. Az utolsó cowboy, aki az istállóba tartott a bikalovaglás gyakorlatára, a csizmája lekopott a lépcsőn, és ő elment. Nagyon vágyott rá, túl nagy szüksége volt rá.

Perry felrobbant a karjában tibeti érmék randevúzása. A szakácsa beteg volt. Perrynek ma nem volt kedve megnyugtató szavakhoz. IMÁDTAM.
Felvette.Észre sem vette, amíg meg nem érezte a hűvös pultot a fenekén. Szeretett volna egy kis időt vele tölteni, mielőtt újra elmegy a szezonra az abszolút randevúzás különbsége. Megcsókolta a homlokát, és magához ölelte, „én is” – hangja ellazult.– Néha kicsit féltékeny vagyok.

Felment a lépcsőn, majd megfordult.– Ez az előleg?Jim rámosolygott, kezét keresztbe tette a mellkasán, miután becipzárazta a nadrágját.– Hmm mmm?– Gondolja, hogy a bátyja hasonló ajánlatot tenne nekem?egyszerre kettesével felment a lépcsőn, hogy megelőzze őt. Tartja a derekát, és hosszú, lassú mozdulatokat hajt végre. Barnított állkapcsa néhány másodpercenként megrándult, mint amikor bosszús volt. Feszültség sűrű, halotti csend a levegőben, mínusz szaggatott lélegzetük. Ez nem volt lassú szeretkezés. A farmere súrolta a combját. Nagyon könnyű volt elképzelni a helyzetet/környezetet, a feszültségek gyors, de heves felhalmozódását, és különösen nagyra értékeltem, ahogy az ő okos megjegyzésével és a lépcsőn való hajszával lezártad a történetet. Még mindig magasan a pulthoz szorította a kezét, hüvelykujja lenyomta a csiklóját, miközben erősebben baszta, mint valaha. A durva ujjak alsó ajkának érintése azonnal vizessé tette. Mélyebb, kemény ütésekkel hajtott, és furcsa szögben visszalökte a pultba. A lány lehunyta a szemét. Jön egy nagy rodeó, és egy tucat cowboy táborozott a tanyán készülődve. Kezei a vállai köré görbültek, és erősebben lökdösni kezdett, szinte lerántva a pultról.

A férfi teste szétnyitotta a lábát a pult sarkában, ahová a lányt letették. Levette róla az inget, és az övcsatjában tartotta, amikor a férfi levette a melltartóját, és azonnal szopni kezdte a jobb mellbimbóját.

Tibeti érmék randevúzása

TOP