Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

mikor visszajött, minden akaraterő, aminek ellenállnom kellett, egy pillanat alatt elfogyott. Reméltem, hogy felizgatja a lányunk zaja, aki az apját baszta. Jött a szexpotya lányom, és az ölembe ült, és az anyjára kacsintott, miközben a tetejemen hadonászott."Igazam volt!"– kiáltott fel.– Apunak asztifiája van, és basszus, te szerencsés kurva anya, neki van egy asztfiája!Penelope bólintott.– Igen, soha nem volt panaszom apukád farkára!Úgy vigyorgott a lányunkra, mintha ez valami teljesen természetes és normális dolog lenne.– Ezért mentem a lányok után, apukád bőven szúr, hogy megvakarjam azt a bizonyos viszketést!Colleen kuncogott, amikor az anyja ezt mondta, és biztos vagyok benne, hogy a vörös több árnyalatát festettem. Bementem a mélybe, nagyon megettem, és miközben tettem, lenéztem, és láttam Colleen boldog arckifejezését. Imádtam hallgatni a squish-squish-squish hangjait, ahogy a puncija elvette a farkam, és a testünk által kiadott zajokat, amikor a puncija hozzácsapott a farkamhoz és a golyóimhoz. Akkor még nem tudtam, mit hoz a jövő, de éreztem, hogy Colleen újra velem akar lenni. Colleen folytatta az üldözést, magabiztosan abban, hogy mit akar az apjától."Nézd be, apa, meg akarsz dugni! Mi akadályoz meg? Anyu jól érzi magát benne, nagyon örülnék neki! Sokkal jobban hasonlítasz anya, mint gondolnád, tudom, hogy nagyszerű szexuális életed van, anya mondta ingyenes társkereső oldalak raleigh számára. Mindezt a lányunk szeme láttára mondta el nekem. Mint kiderült, nagyon tévedtem.
Annyira izgatott volt, hogy a lélegzete rövid zihálásokban tört ki, és bájos mellkasa megremegett.– Csinálj velem, apa, amit akarsz – mondta Colleen olyan hangnemben, amely teljesen eltérő volt a szokásos beszédhangjától."Amit csak akarsz!"Az egyik dolog, amit meg akartam tenni, az volt, hogy megmentsem sebzett egómat, és bebizonyítsam Colleennek, hogy bármilyen okból is megcsúszott az anyja, ennek semmi köze nem volt a szexuális képességeimhez. Szerencsémre, mert ez az egyetem. Basszus, megehetne ez a lány puncit. am, többet akartam és ő nagyon meg akart enni.

A saját nővére rámutatott, és hálás voltam, hogy Christina elmondta, még akkor is, ha dühös voltam, miután megtudta. Minél erősebben próbáltam kiszorítani ezeket a képeket az agyamból, annál gyorsabban jöttek, mint egy elszabadult tehervonat. A lányom egy vékony, bár jó adottságokkal rendelkező, szőke szex-köteg. Colleen a fejét rázta."Nuh-uh...
Most Colleen olyan ruhába volt öltözve, mintha egy fétis katalógusból rendelték volna. Némileg megdöbbentett a feleségem vallomása, bár más, nagyon jó ok miatt. A társadalom nem azt mondja nekünk, hogy nem szabad megbasznia a lányát vagy rokonát?Hogy a fenébe keverhettem bele magam ebbe?Ki akartam?A nevem Joel Shannon, és az első kérdésre adott válasz néhány hetet visz vissza. Colleen bebizonyította nekem, hogy megvan a saját esze, és van néhány dolog, amit meg akar valósítani. Igen, lefeküdtem a gyönyörű, barna lányunkkal és a barátnőjével, és újra megtenném. Valld be, ha egyáltalán nem érdekelt volna, nem zavarta volna el, vagy kiabált volna, hogy gomboljam be! Fogadok, ha őszinte vagy önmagaddal, keményed van!"– grimaszoltam, de Colleen továbbra is nyomatékosította a hangját."Igazgatlak apuval kapcsolatban, és ez teljesen természetes – dögös lány vagyok.

A szemtelenül öltözött kis szőkeség éppen arra készült, hogy megtanulja, mit tehet érte egy kanos idősebb férfi. ó, megvan... Térdig érő fekete velúr csizmát is viselt tűsarkúval. Még soha nem csináltam hármast, szóval azt mondtam, hogy az leszek. Felkapta a mozdulatomat, és a hátam mögé kulcsolta a lábát, csizmája sarkai belemélyedtek. - Mindhárman megkaphatod, ha elnyerted Colleen jóváhagyó pecsétjét!Megfordultam, és láttam, hogy Colleen feltartotta a hüvelykujját, és tudtam, hogy elvesztem. Aztán én ettem ki telecaster egyéni társkereső.
A térdem sem fog sokáig kitartani, és láttam, hogy Colleen rám mosolyog, púderkék szemei ​​csillogtak, ahogy apukájának örül."Jól van apa, bekapaszkodhatsz a számba, én le tudom nyelni. Fogadok, hogy a másik lányunk szívesen megbaszná az apját...

A feleségem látta ezt, és tett nekem egy ajánlatot, ami megpecsételte a sorsomat."Bébi, ha olyan kibaszottat adsz Colleennek, amilyet biztos megérdemel, akkor átadom az üzenetet Tamarának. Ha egyszer megtenném, megtenném. Ha egy férfinak pulzusa van, a lány be fogja kapcsolni. Különböző korú és etnikumú szexi nőket vesz észre. Nagyon szeretném azt a papát, nem ezt mondaná egy jó kis kurva?"Ez túlzásba vitt, mivel nem bírtam tovább az ugratást.

Ingyenes társkereső oldalak raleigh számára

TOP