Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
I

gen, sétatávolságra lakom egy dicsőségnyílástól. A csiklóm meg van dagadva, és a puncim hanyagul nedves. Jézusom, milyen ribancot neveltem?A lányom kikapta a kezemből a számlát, és - csak úgy - a kis záróizma a lyukhoz nyomódott. Egyszerre cumizunk, apu mélyen a fenekemben, én pedig a saját krémemmel a lábamon. Az ötödik kakas meglep. Kíváncsi vagyok, anális szűz-e. Néha még bemegyek vele a fülkébe, és döngölöm a fenekét, miközben ő szopja a kamionos farkát. Várd meg, amíg úgy érzed, hogy apa farka szétválaszt benneteket – gondolom. Aztán, bár a szajha hangját egy nagy falat kakas tompítja, hallom a nyögését.– Fincsi nagy fasz – mormolja."A valaha volt legnagyobb kakas. Előrelépek, és adok neki egy mély, sápadt francia csókot, végigsuhanok rajta, és hallgatom a nyögését.
Mindig nagyon lelkiismeretes vagyok abban, hogy nagy fejet adok, mert nem akarok csalódást okozni ezeknek az elvetemült, szarvas férfiaknak. Már most őrülten nyög, én pedig csak az ujjamat használtam.– Csak várj, édesem. Mert megkísért a testével. Hogy ilyen tehetséges kakasszopó vagyok. Csípem a mellbimbóimat, és összeszorítom hatalmas melleimet. légy gyengéd.

Olyan szoros. Ha már pozícióba került, nem vesztegetem az időt, előrehajolok, hogy jól megnézzem a lányom seggfejét.
Benyomulok a fájdalmasan kicsi nyílásba, érzem azt az ismerős pukkanást, ahogy lassan elhaladok szűk, kis anális gyűrűje mellett, majd egy kis kényeztetés után a nagy farkam teljes hosszában beletemetkezik édes lányom fenekébe. Nagyon fogadok.
Mindjárt leszívja a tinédzser lányom, és csak arra tudok gondolni, hogy bárcsak nézhetném. Nyomd fel a lyukhoz, hogy meg tudjam baszni. A seggfejem tele van apu nagy farkával, és nincs sehol, ahol szívesebben lennék. Micsoda kurva kurva. Mindig olyan nagyszerű BJ-ket kaptam ebben a lyukban speciális igényű társkereső alkalmazások.

Speciális igényű társkereső alkalmazások

TOP