Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

helye hirtelen éhessé teszi, és a szájába kell vennie. A blúza nagyon átlátszó a nedvességtől, felfedi a telt, nagyon barnás melleit.

A lány egy székre támaszkodik, hogy jobban hozzáférjen, a férfi pedig végighúzza az ujját a repedésén és a puha punciján, amitől megremegett a várakozástól. Lenyalja a csillogó nedvességet a belső combjáról, majd lenyalja a lábára, és újra fel. A szája könnyezni kezd, ha arra gondol, milyen fantasztikus lenne szopni és megcsókolni azokat a hatalmas, feszes melleket.
Hallja, hogy az időjárás még rosszabbra fordul, és még egyszer felkiált, de még mindig nem válaszol. Nyögése egyre hevesebb lesz, és a farka lüktetni kezd, elképzelve, mit kereshet odabent. Szereti a szép teli seggét, és azt képzeli, hogy megszorítja. Kevin úgy dönt, hogy elmegy, és elhozza őt.

Amint Jen belép az ajtón, észreveszi, ahogy a jóképű srác a pultnál őt bámulja. Lefekteti Jent a földre, ő pedig széttárja neki a lábát.

Megnedvesíti a középső ujját, és gyengéden körülöleli a seggfejét, borzongást sugározva a gerincén. A cseppek hamarosan állandó felhőszakadássá válnak, ahogy a vihar komolyan elkezdődik randevúz a legjobb barátja szakít.
Fekszik az ágyban, és felteszi a fejhallgatót. Miközben Jen a kávéját kortyolgatja, észreveszi a szoláriumot a sarkon.Úgy dönt, hogy odamegy, ha végzett.

A pincérnő hoz neki egy kis törölközőt, ő leül, és didereg, amíg meg nem jön a kávé. Ismét behatol a szűk lyukba először egy, majd két ujjal.
A farka olyan hihetetlenül érzi magát a seggében, hogy minden lökésnél halk toroksírást hall. Ott fekszik, kezével egy nedves puncit dörzsöl. Jen bemegy, és elkezdi levetkőzni. Kíméletlenül pumpálni kezdi, meglepődve, hogy ez a nő mennyit bír!– Ó, igen, cuki leszek!– kiáltja.

Hevesen pumpálni kezd, hogy elengedje magát. Egy újabb hasít a sötét égbolton, majd egy újabb, mindegyik villanás közelebb kerül. Megdörzsöli az ágyékát, és arra a tűzvörös hajára gondol társkereső szolgáltatások kauai. Előrehajol, és csókolózni kezd, és apró falatokat ad az arcára. Kevin nézi, ahogy az esőcseppek kicsapódnak a szalon nagy ablakába. Felnéz rá, amikor megkérdezi, mennyi időt kér, és észreveszi sötétzöld szemeit. Látja, hogy már majdnem ott van, és megidézi a beszédképességét.

Az ujja sürgősen dolgozik azon a csiklón."Keményebb, pumpálj erősebben!"– sikoltja.

Randevúz a legjobb barátja szakít

TOP