Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

egcsókolta a nyakát, harapdálta a fülcimpáját, beledugta a nyelvét a fülébe, és felnyögött a vágytól.

az egész test millió darabra robban."– Ó, biztos vagyok benne, hogy kibírsz még Sheila drágám – mondta Andy, miközben a limuzin hosszú ülésére terelte. Annyira érzéki volt, amikor a nyelvét a fülébe dugta, hogy megolvadt a belseje, és őrülten folyt a nedve. Sheila szíve felgyorsult, amikor meghallotta, hogy ő is így érez. Végigsimította felálló mellbimbóit, amitől megborzongott és zihált.

Nem tudom, kibírom-e tovább magam előtt. Andy mögé lépett, és a farkát, már teljesen keményen, újra beledöfte a puncijába, amennyire csak tudta. Andy nem akarta elhinni, amikor ismét keményedni kezdett, és Sheila nagyon lassan elkezdett ellene mozogni.– Ezúttal vigyél el hátulról, Andy – suttogta a fülébe, miközben ellökte magát tőle, és megfordult, hogy az egyik ülés fölé hajoljon, a háta mögött kihívóan ragadt a levegőben, lábai távol voltak egymástól, és látszott a csillogó, duzzadt. Mellbimbói a blúza anyagának nyomultak, a bugyija már nedves volt, a puncija pedig lüktetett a várakozástól. A lány zihált, ahogy a férfi mélyebbre hatolt benne, mint amit korábban valaha is tapasztalt, és felsikoltott az örömtől, ahogy egyik keze a bal mellét masszírozta, míg a másik kezének ujjai megtalálták a csiklóját, és finoman dörzsölni kezdték. és nyöszörgött, döcögött és rángatózott az örökkévalóságért, mielőtt ráesett volna.
A farka olyan mélyen benne, és a csiklóját szorító és dörzsölő ujjai kombinációja harmadik masszív orgazmusába juttatta, teljesen elvesztette az önuralmát, és egész testét görcsös görcsök rázták. Elfogadta a lány lökéseit, és tudta, hogy nem sokára eljön.

Szüksége most ismét olyan kétségbeesett volt, hogy súlyosan ráült a férfira, és mélyen magába kényszerítette. Ez megkönnyítette a döntést, és a lány hagyta, hogy a farka kicsússzon a szájából. !"Andy nem tudta tovább visszatartani magát, és úgy érezte, élete legintenzívebb orgazmusa az egész testét megragadja;- nyögte, miközben egy teljes mennyiségű spermát a szájába lövellt, elérve a nagyon szükséges kibocsátást. Lenyúlt, megfogta a blúzát, lassan felhúzta a feje fölé, így láthatóvá vált teljes 34D csészemelle, dühös és várakozó, kőkemény mellbimbói pedig felhívták a figyelmét. Sheila folytatta simogató és serkentő mozdulatait, amíg meg nem érezte, hogy Andy közel áll a cucchoz, majd növelte a tempót, és a falatok között így szólt: "Cum, Andy cum, oh cum a számban, hadd kóstoljam meg és nyeljem le a cumit abc társkereső alkalmazás.
Andy keze lefelé mozdult, és a nő megfeszítette a hasát, hogy lehetővé tegye, hogy a kezét a szoknya derékpántja alá csúsztassa;remegett, ahogy a férfi ujjai a duzzadt puncija felé mozdultak." Nem, Andy" suttogta: "Ne ide, menjünk a magánhelyünkre."Találkozójuk egy zsákutca volt egy lakott területen. Felmászott az ülésre, térdét a férfi csípőjének mindkét oldalán széthúzta, miközben melleit a férfi ajkán mozgatva kérte, hogy vegye a szájába az egyik mellbimbót. Andy tudta ezt, de folytatta az előjátékot, tudva, hogy az még intenzívebbé tenné, amikor végre megtapasztalja. Keze a blúza alá csúszott, szerette a sima bőrt és a mellek feszességét. Azon töprengett, miért érezte magát olyan hihetetlenül vele, mivel a vágy végigjárta az egész testét. Miközben a tervezett randevújuk felé tartott, lélegzete is elakadt, jobb keze irányíthatatlanul lefelé vándorolt, és finoman simogatta a punciját a rövid szoknyán keresztül. Megragadta a határozott fenekét, miközben a lány leereszkedett lüktető farkára. Tudta, hogy ha túl gyorsan lökdösi, megsértheti őt, ezért annak ellenére, hogy heves vágya volt, hogy mélyen belemerüljön, gyengéd volt, és nagyon lassan csúszott be, amíg a lány már nem bírta tovább.
Ellenállt a kísértésnek, hogy megragadja és elragadja, ehelyett úgy döntött, hogy folytatja a vetkőztetést.Újra lefeküdt, és felemelte a csípőjét a földről, lehetővé téve, hogy hozzáférjen a szoknyája cipzárjához, amit kinyitott, és lassan levette a szoknyáját, majd a bugyiját. Elvitte egy csendes helyre, és a limuzinja hátuljában átélte élete két legfantasztikusabb orgazmusát. Sheila annyira fájt neki, hogy nagyon fájt, a puncija kiáltott, hogy jóllakjon;ő maga mellett volt a vágytól. Abban a pillanatban, amikor összecsapott a szemével, izgalom áradt az ereiben. Amikor kiszállt a limuzinból, a férfi megkérdezte, nem akar-e kimenni, és a lány nem habozott elfogadni. Arra vágyott, hogy ismét a kedvében járjon, hogy még többért könyörögjön. Andy megkönnyebbülten felsóhajtott, és kétségbeesetten küzdött, hogy úrrá legyen a vágyán. ...... Az édes illat felszállt – meghívta Andyt, hogy felfalja különleges helyét. Visszaült az ülésre, és megkérte Sheilát, hogy üljön melléje. Nem hitte el, hogy ilyen hamar újra akarja. Felkiáltott: "Ó, igen, igen, igen, vigyél el, csinálj cum baby, csinálj cum."Két ujját mélyen a lány belsejébe csúsztatta, miközben a lány sikoltott örömében, és elkezdte csiklóját nyelvezni.

Abc társkereső alkalmazás

TOP