Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
b

iztos fáradt vagy. Magas, jó felépítésű, 180 kiló körüli testsúlyú, kék szemekkel, vésett állkapocsvonallal és szőke hajjal, ami az igazán dögös animés srácoknak van.

Mivel nem voltam olyan, mint a többi fiú, mindig félénknek és elszigeteltnek éreztem magam. Ez alkohol?A puncs is alkoholista volt?nem érzem jól magam. Találkozz több emberrel, és nézd meg még az egyetemet.""Igen, ez klassz. Sterling teljes dühvel állt fölötte. Mindenesetre Adrian, ne hallgass rá. Nem kellett volna titkolnom.""Ad. Hol van a piás ember?"Sterling a konyha felé megy, hogy igyon egy kis sört."Jó biológia programjuk van. Várni foglak."Ott megint kiugrott a szívem. Van egy erkély.
Felnőttkoromban mindig viszonylag kicsi gyerek voltam. Remélem, Sterling jól vigyáz rád.

Várjon!Ez azt jelenti, hogy kedveltem?!Ez azt jelenti, hogy meleg?!Ez azt jelenti, hogy azt akarta, hogy történjen valami?!Mi történik itt?!?!Elakadt a lélegzetem, és végre megnyugodtam társkereső oldalak orvosok orvosi. Soha nem láttam még Sterlinget így. Fogalmam sincs, hogyan jutottam át ezen az órán. Örülök, hogy jól vagy."Ezzel a megkönnyebbüléssel rám ajándékozta a világ legszexibb mosolyát. Bekerültem a legjobb választásom közé, és végül néhány államot elköltöztem otthonról. Csak amikor egy kicsit visszakapom a látásomat, látom, hogy ez a gyönyörű srác lenéz rám. Miért nem engeded, hogy ezt tegyem veled?"Ken visszamegy a nyakamhoz, lefelé haladva.Érzem, hogy az arcom kezd nedvesedni a könnyeimtől. Én is az vagyok – néztem le és suttogtam."Tényleg?! Hú! Ez jól is sikerülhet," viccelődött, legalábbis szerintem."Érted haver! De nagyon dögös vagy. Azt hiszem, én is megváltoztam egy kicsit, mint ő.Életem hátralévő részében nem szeretnék szemüveget és pattanást hordani.Én is kicsit nagyobb lettem.

Taníthatsz engem" - kacsintott rám. Még nem végzett mindegyikkel?""Nos, valójában nem vagyok jó az ilyen mély gondolkodásban, ezért amennyire csak tudtam, elhalasztottam az órát. Nem tudtam, mert akkoriban féltem, hogy tényleg megnyílok, de most nem nem érdekel.

Nem igazán emlékeztem sok mindenre az egyetemi körútból, és elfelejtettem magammal vinni a campus térképét online társkereső profiljavaslatok. Nem lehet, hogy Sterling? Ha igen, akkor el kell mondanom, hogy abban a gólyaévben kipróbáltam, és teljesen beleszeretett a nőkbe.
Ilyen ütemben neki kell tanítania engem.Óra után elköszöntünk és befejeztem a napomat. Ráébredt arra, hogy szeretek segíteni. Biológia szak, mi? Mit akarsz csinálni?"– Doktor úr, anyám ápolónő, úgyhogy azt hiszem, tőle kaptam segítséget az embereknek."Mi van veled? Mit fogsz csinálni, ha nem bánod, hogy megkérdezem?""Nos, a családomnak van egy kis vállalkozása, ezért azt akarják, hogy vegyem át az irányítást, amit nem bánok. Csomagjaimmal átsétáltam az egyetemen, körülnéztem az épületekben, és megpróbáltam megtalálni a kollégiumi szobámat.
Körülnézek, hátha felismerek valakit. Miközben az épületet keresve sétáltam, hallom, hogy valaki kiabál, vigyázz!Körülnéztem és éreztem, hogy valaki belém csapódik. Nem csoda, hogy nem vágtam bele a futballba. Ken valószínűleg nem is versenyezhetett ezzel a fickóval. Junior volt, és természetesen a futballcsapat kapitánya. A középiskola első napján jöttem rá, amikor megláttam Ken Petersont.

Társkereső oldalak orvosok orvosi

TOP