Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

te suttogásod a láng lobogása, az én testem pedig a petróleummal átitatott láng. A szenvedély dörgő rohamait akarom, ahol csak nedves testünk összeütközését hallom. Nem vagyok függő, de rohadt közel vagyok, és ha a testem megingatja magát, be kell vallanom, hogy hazudok magamnak. Be kell lélegeznem, és a szívem mellett kell tartanom. El kell mondanom, hogyan szivárogsz be tőled távol lévő pillanataimba, nyugodt magabiztosságoddal és azzal a mosollyal, amely lángra lobbant, végigsétál álmomon.
Az ujjbegyeim olyan csillagszórók, amelyek ragyogást keltenek éjszakai égboltunkon. Vágyom arra a különleges fröccsenésre, amelyet a nyelvemre ajándékoztál. A pulzusom már dübörög a várakozástól.

Nem vagyok benne biztos, hogy melyik szükséglettel fogok először foglalkozni;Lehet, hogy látásra megégek, amikor a nevemet suttogod. Ez abszurd. Hogyan mondjam el új szavakkal, hogy szeretlek?Hogyan tegyem kedvet és izgassam fel testedet alázatos simogatásommal?Mit tehetnék, hogy még jobban felizgassalak, gyönyörű szeretőm?Minden este el kell mondanom az érzéseimet.

Tudom, hogy az vagyok. Itt vagyok. Csendes és erőszakos módon izgatsz, és örökké hálás leszek, hogy megbocsátottad kezdeti álmos gorombaságomat.

Mégis, egész én számolom a perceket, amíg be nem zárnak minket a dolgozószobádba, te a szárnyas székben, én pedig az íróasztalodon. Hallom a fülemben a pulzusomat, ahogy a pillanatokat ütemről ütemre találja, amíg újra a karomban nem leszel. Még csak nem is nevetséges terapeuta gyorsrandevú.

Te vagy az éles kiáltás, amikor a testemet a címerre vezeted, és te vagy a nyugtató béke, amely melletted szunnyad.

Terapeuta gyorsrandevú

TOP