Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
V

alójában ezt a történetet ugyanúgy a romantikus műfajba lehetett volna helyezni.Öt csillagos.. Miközben csendben feküdtünk, mindketten azon a karmán éltünk, amely lehetővé teheti, hogy ez újra megtörténjen. A bőröm feszesen megfeszült, és égő érzés volt mind a húgycsövön belül, mind a lilás sisak alján. Nem emlékszem, hogy a zúgó folyadék tompa hangját hallottam-e először, vagy azt az érzést, ahogy a hátamat bepermetezték meleg vízzel.
Ehhez szerintem még néhány utazásra lesz szükség.”Mosolyogva lépett hozzám, és szorosan megölelt.– Isten hozott itthon édesem. Bólintottam és becsuktam az ajtót. Ugyanakkor behajlította a lábát, miközben az arca és a feneke széttárult. Lefelé folytatta, most átcsúszott a jobb combomon, és a nedvesség nedves, koptató hangot hallatott bő lábszőrömön. Kezei megfogták a részben megduzzadt hímtagomat, én pedig újra összerándultam, ahogy szívni kezdte a puha fejét az ajkai közé. Gondolatainkban egyedül voltunk, de mindenségünk maradékában együtt. Figyeltem a puha fenekét, ami a homlokomig ereszkedik, mígnem a pompás kagyló az ajkaimhoz nem nyomódott, és a küllős végbélnyílás megérintette az orrom hegyét. A Flight Delay egy gyönyörűen megírt szerelmi történet, édes, gyengéd, romantikus. Szerettem volna kanalazgatni vele, simogatni, simogatni puha melleit… és meg is tettük. Az álmom olyan valóságos volt.Úgy tűnt, a szerelmünk örökké tart.

Kinyitottam a házam ajtaját, és azt hallottam: "Szia édesem, van valami új üzleted?"– Nos, semmi azonnali. Fejét a mellkasomra téve megállt.– Imádom az új kölnijét online társkereső írjak neki először. Mosollyal az ajkán, könnyekkel a szemében kirakott a repülőtérre legjobb társkereső hely putrajayában.
Felnéztem, és a gyönyörű, sötét hajú, gödrös arcú légiutas-kísérő megrázott.– Mindössze tizenöt percen belül leszállunk LAX-ba, uram. Kiszálltam a kocsiból és beszélni kezdtem.– Pszt – mondta, és a mutatóujját az ajkára tette. Aztán megismételte a bal lábán, három lassú zuhanással megbaszott a lábujjam, majd hátrafelé mozdult a könyökén és a térdén.

Most éreztem petyhüdt, nedves szeméremajkait a tarkómon, a bal vállamon, majd a jobbomon, és szétterjedt női kenésének egzotikus keveréke és tantrikus szivacsának finom vizeletszerű aromája.„Olyan szagot akarok érezni, mint te” – mondtam neki aznap este, három hónappal azelőtt – „Azt akarom, hogy mosd meg az egész testemet a punciddal.”– Ez olyan jó, mint gondolta?Kérdezte, miközben megfordított, a homlokomra eresztette rózsaszínűségét, majd hátradőlve végigmosta az orrom, az ajkamon, az államon, a nyakamon, és most a mellkasomon. Puha feneke rátelepedett a hátam kis részére, és elkezdte mozgatni a folyadékot fel-le.

Online társkereső írjak neki először

TOP