Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

iszedem belőled."A zseblámpa távozik hogyan tudhatja meg. Megállsz, és hirtelen azt érzem, hogy a szexemet simogatod, a kezed meleg, az ujjaid kutatnak.
A húsom melegnek érzi, ahol megütöd. Aztán gyakorlatilag csapkodok, ahogy a tollak újra és újra csiklandozni kezdenek. A fenekelés valami új volt, amivel próbálkoztunk, valami olyasvalamit, amit fel akartál fedezni.

A frissen lecsapott hús ellen enyhén csíp a jég. Az étkezés befejeztével kitakarítom a területemet, és elkezdek takarítani a konyhában, ahogy befejezi az evést.
A foglyod vagyok, és tudom. és mindig használlak."Inkább mocorogok a kötéseimben, és belenyögök a gegbe.
Cum, amit akarsz, Pet, ügyes voltál."A testem alattad reagál közelségedre, lábaim szélesre tárulnak, térdem hajlik, csípőm kissé megkapóan ível felfelé.Érzed, ahogy a testem reagál, és morogsz. Kezed szilárd, ahogy megfogod az államat, és az arcomba nézel hogy partnere használ-e társkereső alkalmazást. A fenekemet érő pofonok kicsit szúrnak, nem ütsz elég erősen ahhoz, hogy fájjon. Az a felrobbant zseblámpa ismét az arcomba ütközik, és összerándulok, és lehunyom a szemem.
Hallom, ahogy hangosan felnyögsz, és felkiáltasz: "Igen, ribanc, csak így tovább."Emlékszem valamire, amit élvezel, és lehúzom ajkaimat a száradról, nyelvemet lecsúsztatom rajta a golyóidhoz, és elkezdem árasztani őket nyelvem érzelmeivel, nyalogatom, nedvesítem őket.

Hogyan tudhatja meg

TOP