Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

egérkeztem Cindyhez, azonnal beültünk a kocsijába és elindultunk. Amíg még eszméletlen volt, maga alá gördítettem az öblöt, és leengedtük az asztalra, rögzítve a rögzítőit a felső és alsó sarkokhoz, ezáltal elterjedt a sas.
Igazán nem tudom, mi fog történni, de Cindy azt mondta, hogy ne aggódjak, mert az igazi örömön kívül semmi más nem fog történni velem. Körülbelül 5 láb három hüvelyk magas volt, körülbelül 110 font súlyú, vállig érő, világosbarna hajú, vállára lógó enyhén göndörödött. Kicsit előre-hátra mozgott az eltorzultságtól, és ahogy Cindy abbahagyta az ostor használatát, Shelly abbahagyta a mozgást, és csak lógott a terítőrúdról, és a feje hátralógott, így a haja beborította a markáns hátát. Shelly szerint még ez a néhány sem volt túl kielégítő.

Talán jó dolog, hogy nem láthatom, vagy valószínűleg nagyon zavarban lennék. Amikor bementünk, Cindy átvezetett a házon egy másik szobába, nem abba, amelybe először beléptünk. Cindy lehúzódott a járdaszegélyre és megállt.

Annak érdekében, hogy egy teljes és izgalmas idő legyen, közvetlenül sötétedés után hozta ide Shellyt, bekötött szemmel és öklével. Odamentem hozzá, megsimogattam a melleit, és kezeimmel végigsimítottam vöröses hasán, és csak a lábai között tétováztam házasság nem randevúz ep 1 sub Indonézia. Miközben a számaimmal és a nyelvemmel kutattam a részeit, előre-hátra csavarta a fejét, amitől a haja a levegőbe repült. Annak ellenére, hogy erősen visszatartotta, minden egyes ütésnél rángatózóan mozgott. Teste csavarodott és húzódott a féken, a haja szállingózott, és állandóan nyögések szűrődtek ki a ökléből.

Nem akarok rossz benyomást kelteni. A melleimet is bántalmazták, és képtelen voltam más pozícióba váltani, hogy megállítsam. Hosszú haja lendült a teste torzulásával. Bár Shelly nagyon jól néz ki, egyetlen férfi ismerősével sem "bírta ki". Cindy azt mondta, hogy úton vannak, és letette a telefont. Kioldottam a szoknyáját, és hagytam, hogy a padlóra hulljon. Ezeket Shelly bokatartóihoz rögzítette. Akkor jöttem rá, hogy korbácsolnak. Elég lenne valami a múltbeli tapasztalataink alapján, és hogy ő, Cindy is tervezi a részvételt. Miközben hátráltam és néztem, Cindy Shellyhez lépett, és széles "suhogás" hanggal Shelly csupasz hátára lendítette az ostort. Cindy ismét meglendítette az ostort, ezúttal Shelly gyomrán és mellén. Ahogy megérintettem puha és gyengéd területét a lábai között, hangosabban nyögött, és ismét meghúzta a korlátait, megfeszítve és elengedve izmait.

Felfedeztem, hogy egy kicsit "nedves" lettem, és az ujjaik minden erőfeszítés nélkül belém csúsztattak. Kimerülten lógott, mintha nem is lenne benne élet közönséges társkereső készpénzkedvezmény.

Ugyanakkor az alsó hasamban felkavarodott, mintha kezdem volna élvezni ezt."Istenem, tényleg tetszik, ami velem történik"?Valaki megérintette a bokám, és tudtam, hogy rögzítenek valamit. Most mi fog történni?Hallottam néhány kavargó hangot, de egyiket sem tudtam elhelyezni.
Az ujjak, amelyek behatoltak a puncimba, tovább mozogtak és masszírozták a belsőmet, amitől még izgatottabb lettem. A kialakítás megenged némi fájdalmat, de nem törné vagy károsítaná a bőrt.

Házasság nem randevúz ep 1 sub Indonézia

TOP