Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

zámomra nincsenek titkai, nincsenek gátlásai.

Határozottan hátralökve, felkarcolva magát, nyögdécselve érzi, hogy minden centiméter megcsúszik, és addig nyújtja, amíg el nem temetem mélyen a belsejében. Folytatva a tapintási vizsgálatomat, enyhén megsimogatom a bordáit, körmeimmel végigsimítom a gyomrát, és lejjebb húzom, amíg meg nem találom azt a különleges helyet, és lágyan nedvességbe nem ugrom.

Magamban mosolyogva csókolom meg a tarkóját, és játékosan csípek oda, miközben a térde becsavarodik. Köpött rá és simogatta, mielőtt a szájába tette volna. Vastag, forró sugarak, többet, mint amennyit egyszerre le tud nyelni, miközben továbbra is a szájába rángat.

Mindent, amit évek alatt megtanultam, hogyan kell egy nőnek szóban tetszeni, de vele tökéletesítettem. Ujjamat a puncijába nyomva, körbeforgatom, mielőtt hozzáadnék egy másikat, és fel-le nyalogatni kezdem a feszes seggét. Magamhoz tartva a fülébe morogok, hogy végigsimítsak a farmeromon, hogy érezzem, mi lesz benne india no 1 társkereső oldal. A gombos fekete selyeming 3-szor akkora, mint az enyém, és tudja, mennyire szeretem őt látni benne.
Elkezdek belenyomni a szájába, ahogy megszív és leránt rólam, fokozva a tempónkat, és addig dumálom az arcát, amíg be nem értem a szájába. A fülcimpájába harapva felmordulok, hogy közel vagyok, szeretném, ha meginna. Elengedve a haját és a torkát, határozottan megragadom bicepszét, hátranyújtom karjait, miközben felgyorsítom ütéseimet, és elkezdek dörömbölni belé, mosolyogva a lélegzetvételére és a kis sírásra.

Kibontom a légy cipzárját, érzem, ahogy az ujjai benyúlnak, és teljesen felegyenesedve megsimogatnak, áthúzzák a légyön, és a fenekére simogatják. Tudja, mi jön.

Szemem észreveszi a tetoválásait, az ujját, a lágy fehér sebhelyeket a hátán, és a magabiztos kiállást lefelé fordított szeme ellenére, mielőtt megállok mögötte.Ő is annyira szereti ezt a játékot, mint én. Bele iszom az apró nyögéseket és hangokat, amiket kiad, felgyorsítom és lelassítom a nyelvemet és az ujjaimat a légzése alapján. Lassan néhányszor dörzsölni kezdi a farkam fejét a punciján, mielőtt a bejáratához helyezi.

Nem hord sem melltartót, sem bugyit, én pedig szememmel a húsát simogatom, mielőtt felkelek az ágy széléről. Elengedve újra megragadom a haját, ahogy megfordul, és a kezével körülöleli a farkamat. Tudja, mit tesz értem a lelkesedése. Nézem, ahogy bejön a szobába, lesütött szemekkel és félénken. Az ágy felé fordítva lágy nyomással irányítom, hogy térdeljen előre, szabaddá téve intim helyeit.

Keze felcsúszik a lábamon, megtalálja a dudort, és átgyúr az anyagon. Mindig is szerettem nézni, ahogy takarít, miután az összes magomat kiszívta belőlem.

A másik kezemet megfogva birtoklóan megmarkolom a torkát, miközben beleharapok a tarkójába.Érzem, ahogy a csípője forog, és az enyémhez csiszolódik, érzem a lágyságát és a hőérzetét. A körmei felkarcolják a hátamat, vért szívva, míg a másik keze hosszú karcolásokat hagy a fejdeszkán. A múzsám, a szeretőm, a legjobb barátom, minden egyben. Ez szépen meg van írva, és még többre vágyom.... Elengedve a haját, végighúzom a kezemet a hátán és a feneke ívén, egy éles pofont adok neki, és elgyúrom a fájdalmat.
Tudja, mennyire örülök, hogy nyitottnak és hívogatónak látom ebben a pozícióban. Azt is pontosan tudja, hogyan használom ki az erogén zónáit: nyalogatom a lábszárát, rágcsálom a feneke íveit, és simogatom a punciját és a fenekét. Szűk farmernadrágja kiemeli a lábát és a fenekét, amitől nyálazok, hogy megkóstoljam.

India no 1 társkereső oldal

TOP