Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
P

ia beállt egy parkolóba, és belépett egy cuki csemegeboltba, amelyet az útról vett észre. A testük remegett, ahogy a lány megfordult, hogy közelebb húzódjon hozzá. Felnézett, és megtalálta az egyik ilyen esetet, amikor a világ mégis kicsi. Megfordította a testét, és megpróbált elmenekülni.

Pia az utóbbi időben néhány Steinbeck-regényt olvasott, és jelenleg a „Mennyei legelőket” olvasta. Egy darabig folytatta a hosszú nyalogatást, de aztán áttért a csiklójának nyalására egy kicsit, majd a nyelvével kibaszotta szexi kis popsilyukát, miközben megszorította forró szexi fenekét. A 101-es Santa Barbarába egy hétvégi látogatásra a szülőknél rendszeres elterelés volt számára.
Stílusosan, kecsesen és tökéletes ritmusban lovagolt csípőjén fel-alá, a férfi csípője tökéletes időzítésben találkozott az övével, hihetetlen volt, hogy ez volt az első együttlétük. Megint azt tette, amit mondanak neki, és leültette a lábait a fején, a lány az ellenkező irányba fordult, és a melleit a farkára tette mi az a radiokarbon kormeghatározás. Néhányszor beszélgettek az edzőteremben, egyszer még ebédeltek is. Egy Los Angeles-i barát, Robert nézett rá. Nem volt könnyű dolga, alig volt képes nem bámulni fel-alá hihetetlen testén és arcán.
Elhúzódott tőle, mindketten kuncogtak, remek kezdet volt, és kevesebb mint két órával korábban egyikük sem hitte, hogy száz mérföld múlva a másik mellett van, és még kevésbé kerülnének olyan közel egymáshoz, mint két ember fizikailag. A hátán feküdt, amikor Pia Robra ereszkedett. Ajkaik összeértek, nyelvük táncolt, karjaik szorosan összehúzták egymást. A harmadik sörnél Pia már nem érzett fájdalmat, és azt hitte, elképzelhető, hogy a nevét hívják.– Pia!– hallotta újra.

válik. Ahogy a nyelve kibaszott, a nyelvei őt is szarták.

Mi az a radiokarbon kormeghatározás

TOP