Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
F

áj a testem, kicsit fáj a hátam randevúznak Dél-Kaliforniában. Az elmém leáll, kinyújtózom és élvezem a meleg vizet meleg társkereső oldalak Indianapolisban. Annak ellenére, hogy teljesen felszívódott a szeretőm mellei és mellbimbói, azzal is tisztában vagyok, hogy elkezdte felhúzni a kezét a jobb lábamon, lassan haladva a térdemtől a keményedő szerelmi pólusom felé indianában. Ez az ő lába a lábaim között masszírozza a golyóimat és a merev farkamat.
MMMM...nagyon jó érzés. Meg tudom nézni, ahogy cukizni kezd, mert nem csak nyöszörög, de a lábai megmerevedtek, és abbahagyja a simogatást;csak erősen nyomja. Nagyon megnyugtató.
Biztosan tudja, hogyan kell örömmel felébreszteni.Úgy teszünk, mintha nem ismernénk egymást, és szó nélkül ülünk egymással szemben. Könnyű volt becsúsztatni alatta a nagylábujjam és megtalálni a csiklóját. Találok egy szép helyet, ahol egy sugár meleg vizet fúj a hátamra, hátradőlök és behunyom a szemem. Zavarban vagyunk. Imádom a tested érzését. Velem szemben a pezsgőfürdőben egy gyönyörű arcot látok széles mosollyal.

Randevúznak Dél-Kaliforniában

TOP