Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

atie rám néz, és eldönti, hogy készen állok csatlakozni Mesterhez és vendégeihez. Amikor felsikoltottam magam, és kikiáltottam a szemem, a Mester elmegy tőlem, és egy meleg szappanos törülközővel tér vissza meleg társkereső oldalak Indianapolisban.
Hallom a Mesterek hangját, amint térdre parancsol. Mindent megteszek, hogy elkerüljem a szemkontaktust vele. A folyó vízbe lépve hagytam, hogy a víz végigfolyjon a testemen. Megcsókolni az arcom, ízlelgetni a könnyeket, amiket érte hullajtottam. A dobozt kinyitva egy szolgálólány-ruhát találok, egy fekete fűzőt fehér csipkével a tetején, ami semmit sem hagy a képzeletre.
Az első forró sugár a torkomban tör ki, és szégyenérzet nélkül veszem az egészet. Hirtelen Mester megragadja a tarkómat, durván az ajkaihoz húz, és lassan megcsókol, amíg eláll a lélegzetem. Amint hallom Mester mély nyögését és szorító szorítását a csípőmben, tudom, hogy meg fog tölteni önmaga egy részével. Közülük néhányan végigsimítanak a csupasz fenekemen, miközben a Mester mosolyogva néz rá, tudván, hogy teljesen ki vagyok tévedve indianában. Az agyam azt kiabálja, hogy fussak el és bújjak el, de az Ön tisztelete a legfontosabb számomra.Így hát a lehető legjobb módon csillapítom a félelmeimet, és a gyomrom felborul.

Meleg társkereső oldalak Indianapolisban

TOP