Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

ebastian az ajtó felé rángatta a fejét, remélve, hogy kifogása szabadságot hoz neki.– Mindig van veled valami – suttogta a fülébe.

A coven jól láthatóan el volt rejtve. Tudta, hogy az a legjobb, ha most elengedi. Marcus volt az apja, Libby pedig a nővére. Gyönyörködj a testemben, és add oda. Sebastian farka keményedni kezdett, amikor vérszag terjengett a levegőben. Tíz perccel később besétált a coven bejárati ajtaján.Általában két percbe telne, ha a vámpírsebességét használja, de ehelyett megtette a távot. Lenyűgöző volt, még szexi is, de ezzel együtt járt a megtévesztés és a manipulatív viselkedés.
Marcus most haza akar téged. Becsukta az ajtót, mielőtt csatlakozott volna Dale lakomájához, és visszament a lépcsőhöz. Gyönyörű volt, de kényszert alkalmazott más vámpírokra, hogy elnyerje vágyait, bár ez tiltva volt.– Jobb ízlésre van szüksége, ha engem kérdezel. Apja egy elhagyott templomban telepedett le, amely a város szélén lakott. Sebastian közelebb hajolt.– És soha nem fogsz, kislány. Sajnálom, hogy ilyen sokáig tartottam."Sebastian igyekezett megőrizni az érdeklődését. A lány felsóhajtott.– Azt kell mondanom, hogy kissé csalódott vagyok. Libby a városban van, és téged kér. Csípője minden egyes ütésnél megfordult, a farka pedig ki-be csúszott a lyukon, mielőtt visszacsapódott volna. Katie mogyoróbarna szeme felemelkedett, és ránézett. A nagy lépcső egy folyosó közepén volt, amely sok szobába vezetett. Sebastian elengedte Katie-t, aki köhögött és visszahúzódott. Nem tudtad kezelni, amit kínálok."Ki vagy te?"Katie félbeszakította őket, karját a férfi nyaka köré fonta, ezzel kockáztatva követelését.– Ő senki – jelentette ki Sebastian, és Heather felé fordította a kezét.– Menj el, ördög. Sebastian szeme elkerekedett.

A lány intett neki egy ujjal gyorsrandevú félénkség. Libby elhúzta a csuklóját, amikor úgy gondolta, hogy elege van, megpróbálta visszavinni a szájához, mert többet akart.– Megmondtam, mit akarok, hát tedd meg – jelentette ki Libby, és hátralökte a férfit, hogy kiszabadíthassa a karját az övéből. Sebastian levigyorgott rá, ujjaival mélyen beletúrt a hajába."Ez olyan jó érzés. Vörös haja kikerekedett a feje körül, vágyott zöld szemei ​​tetőtől talpig végigpásztázták őt.Érezte, ahogy ujjai becsúsztak a puncijába.– Unatkoztam rád várni, Seb. Amikor kinyitotta egy nagy nappali ajtaját, azt találta, hogy barátja, Dale kibaszott valakit, akit nem láthatott, mert háttal állt neki. Ezután tetőtől talpig nyaldosott, nyelvével a fején ugratva kicsit. Dale a válla fölött kinézett, miközben a lökéseinek ritmusát azonos ütemben tartotta. Megpróbált küzdeni ellene, de a nő erősebb volt nála, és a kényszere hamar erőt vett.– Most már az enyém vagy – jelentette ki, és egy puszit nyomott a férfi ajkára."Azt akarom, hogy táplálj tőlem, vetkőzz le, és utána dugj meg.
Nagy reményeket fűztem hozzád. Kitépte az inget a keretéből, és gombok repkedtek mindenfelé.

Fantasztikus teste volt, nagy mellei és kicsi a dereka társkereső webhelyek Cambridge-ben. Sebastian a válla fölötti lepedőre helyezte a homlokát, és keményen megbaszta. A nőnek hitt fatale beteljesedett. Katie felsikoltott, teste remegett az övéhez képest, és fel kellett tartania, hogy megakadályozza, hogy a földre zuhanjon az ijedtségtől. Sebastian felsóhajtott.

Sebastian érezte a várakozás növekedését. Kinyitotta az ajtót, hamis mosolyt csalt az arcára, belépett és becsukta maga mögött az ajtót.

Vedd a véremet, Seb."Leejtette a kezét a férfi arcáról, és a szájához tette.

Gyorsrandevú félénkség

TOP