Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

mikor elmondta, hogy szerető férjként lát bennem, kezet csókoltam neki, és azt mondtam neki, hogy soha nem hagyom el.
A szeretet, amit a nővérem és én ezentúl érezni fogunk, tiszta és különleges lesz. Mélyen bedugtam a farkamat a méhébe, és mélyen a nővérem méhébe kezdtem fröcskölni a magomat.

Gyengéden megfogta a kezem, hogy azt mondja drágám, rendben van, az alakom a tiéd, hogy megtekintsd. Tekintete ártatlan volt, és nem tartotta komolynak. Kezdtem azon gondolkodni, hogy talán túl messzire viszem ezt, de ahogy a lakásához vezettem, és bekopogtattam az ajtaján, minden valósággá vált.

Lefelé nézve megpillantottam édes mellét.nem tudtam félrenézni. Donna orgazmusa erőteljes volt és feltöltő. A szüleink nem voltak annyira boldogok, és nyolc hónapig nem szóltak hozzánk. Kicsit mindketten lent voltunk. Mindkét lány kiváló tanuló lenne az állami iskolában és a főiskolán, és olyan szép, mint az anyjuk.
A nővérem aztán széttárta nekem a lábát, és azt mondta, hogy termékeny és ovulál. A puncijából kiáramló nedvesség olyan volt, mint egy meleg tenger, amely készen áll arra, hogy elvigye a spermámat a várakozó petesejtjéhez. Kedves volt, őszinte és gondoskodó. Ennyi kellett. Aztán megérintette az arcom, és azt mondta, van még valami bennem, egy drága apa szeretetét.Örömmel néztem rá, és elmondtam neki, hogy én is így érzek. Donna levette a ruháját és a fehérneműjét, miközben levettem az öltönyt és a nyakkendőmet. Minden egyes lökés közelebb vitt a méhe bejáratához. Miért ne tudnánk?Úgy értem, nem bántott volna valakit. Elengedtem a nővéremet, ő pedig hanyatt feküdt az ágyon, és azt mondta nekem, hogy ideje kiteljesíteni egymás iránti szerelmünket. Azt mondtam neki, hogy semmi sem tesz boldogabbá, mint ha bennfentes vagyok, és semmi sem akadályozza egymás iránti szeretetünket. A lányunk születésének napján a szüleink úgy érezték, hogy nincs semmi, ami eltörölné a múltat.
A farkam kemény volt, és készen állt arra, hogy megtöltse Donna punciját. Olyan rossz volt. Kinyújtottam a karjaimat és szorosan megöleltem. Donna minden egyes lökésnél látta, hogy készen állok betölteni őt. Mindketten a szüleinkkel vacsoráztunk minden vasárnap, és át kellett esnünk a szüleink rendszeres kihallgatásán, ha találkoztunk már valakivel. Mindegyik mellbimbó édes és szerető volt. Az incesztus piszkos gondolatai eltűntek a fejemből.
Anya és apa elfogadta a szerelmünket, de soha nem érezték teljesen boldognak a kapcsolatunkat.Öt évvel később született egy másik lányunk, Ashley. Megfogta a kezem és bevezetett a hálószobájába.

Sokáig láttam és éreztem ugyanazokat az érzéseket iránta, de most valósággá vált. Minél többet néztem 5 láb 6 hüvelykes vázát és 112 kilós súlyát, annál inkább láttam benne a tökéletes nőket, akiket minden férfi feleségül venne és gyermeket vállalna társkereső webhelyek Cambridge-ben. Nem hittem el, hogy így nézek a húgomra.
Mindenekelőtt meg akartam érinteni, érezni meleg, édes bőrét, és eggyé lenni vele a 48 órás randevúzási szabály. Mindezeket az érzéseket, amelyeket meg akartam osztani a megfelelő nővel, Donnával együtt elengedtem. Viszonylag meleg hangon beszélt hozzám, hogy mélyen magába szívjon, és gyermeket adjon neki. Az alakja nem olyan volt, amit az ember dögösnek mondana.

Társkereső webhelyek Cambridge-ben

TOP