Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

özvetlenül a veszekedésünk után Marjorie, egy fiatal táncosnő, felkért táncolni.
De most eltűnődtem rajta. Nem az volt, amire gondoltam...

Menj ki és maradj kint!!"Nem a megcsalás miatt, mint inkább a tiszteletlenségen, és azon, hogy soha nem szívta meg a farkamat, mondván, hogy túl nagy, hanem mélytorkú Markot, akinek nagyjából akkora a farka. Szóval, amikor megláttam a feleségemet Markkal, egy ezüst szintű táncossal táncolni, boldog voltam, hogy túljutott idegességén.
Ekkor tudtam meg, hogy a házasságomnak vége. Egyébként ismerem Mark típusát és Karen is.És tudom, hogy Karen személyisége többnyire őszinte. Tangót táncoltunk egy nagyon csábító dallamra. Furcsán húzod meg az erkölcsi vonalaidat.5 csillag az anon konzervatív hópehely kiváltásáért.. Sikeres kávézója van, így van ideje táncolni, ellentétben velem, aki vándor műszaki problémamegoldóként dolgozom egy technológiai cégnél. Ezen a bulin vagyunk, és Karen vihart táncol, Markkal és nem velem. Különben jó lehetett volna. Várom az 1500 szavas történet eseményét."Miért várni. El tudom felejteni őt teljesen."És igen, ezt mondta Marjorie teli szájjal a farkammal. Ennek ellenére nem Karen. Mondtam neki: "sehol, ezek a TE dolgaid. Jó volt megírni a történetet.
A melle kint volt, a férfi pedig a fejét fogta és az arcát dugta. Mark egy kedves srác..." Egyszerűen csak annyit mondtam: "Remek, életed hátralévő részét vele töltheted Mark."Felmentem az emeletre és visszavittem két bőröndöt a legkisebb erőfeszítés törvénye. Kimentem és... Hazamentem, ültem egy kicsit, és ápoltam Jack Danielseimet. Kimentem a földre, és kértem, hogy vágjak bele.

Ezt soha nem említette. Semmi komoly, csak két-három éjszaka, és haza. A szívemre veszem.

A legkisebb erőfeszítés törvénye

TOP