Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

ondanom sem kell, hogy amint elkezdte, átlökött a szélemen, és elkezdtem erős és masszív sugársugarat spriccelni a mellkasomon. Tudnom kellett volna, mit mond ezután;megkérdezte, milyen közel vagyok a fejezet végéhez, és azt mondta, hogy megvár. Anya nézte, ahogy tovább dörzsöli a melleit."Ez látványos volt; remélem, most egy kicsit jobban érzed magad? Tessék, igyál zsebkendőt."És nézte, ahogy tisztára törölöm magam. Az enyém semmi esetre sem volt a legnagyobb, de nagyon észrevehető volt, ha erekcióm volt, amikor nem kellett volna.
Az iskolai élet megállás nélkül zajlott;bár mondtam, hogy nem vagyok sportos, nagyon jók voltak az erősségeik megtalálásában, és tisztességes puskalövésnek és meglehetősen ésszerű úszónak bizonyultam, így azokkal a tanórán kívüli tevékenységekkel és a félelmetes mennyiségű tanulmányi munkával, amit gyakran éreztem. Apám meghalt, amikor tizenkét éves voltam – egy helikopter-baleset volt Antiguában. Azt hiszem, elég izgatónak találtam, de nem kaptam megfelelő erekciót.
futópadon voltam. Amikor anya úgy döntött, hogy befejezi a napozást, felálltam a péniszem, visszavettem a rövidnadrágomat, és visszamentem a szobámba. Másnap ebéd után, a felülvizsgálat megtörtént, megbeszéltük, hogy pihenünk és napozunk a szálloda medencéjénél.

Az ünnepek addig az unokatestvéreknél teltek – anyukámnak volt két testvére, akiknek mindegyike három-három fiatalabb nálam, és olyanok voltak számomra, mint a testvérek. Anyának rengeteg napkréme volt, és ragaszkodott hozzá, hogy kenjem be. Annak ellenére, hogy valamivel több mint negyven volt, biztosan nem nézett ki. Anyukám körülbelül 5 láb 8 hüvelykes, sötét hajú, nagy barna szemekkel, húsos ajkakkal és magas arccsontokkal. Mindenesetre abban a reményben, hogy senki, főleg anya nem vette észre, gyorsan ismét az elől fordultam, és úgy tettem, mintha mi sem történt volna. De amikor hirtelen megláttam, hogy félmeztelenül közvetlenül magam mellett éreztem, felrobbant az izgalom, és azonnal meg kellett fordulnom, és hanyatt kellett feküdnöm, hogy elrejtse növekvő erekciómat.

Nagyon zavarban voltam, és tudom, hogy anyám megnézte, mielőtt lefeküdtem. Intenzív izgatottságom és valószínűleg némi maradék félénkség, valamint az előző nap háromszori kábultság miatt nem jöttem azonnal. Nem tudtam, mit tegyek legnépszerűbb társkereső alkalmazások 2016. legjobb ingyenes társkereső alkalmazás 2016. aki erika costell társkereső most 2020. társadalmi csereelmélet társkereső.
A magam részéről azon töprengtem, vajon tényleg megtörtént-e, és azon gondolkodtam, mit mondott anya a testvérei farkának láttán. Mivel a péniszem még mindig fájóan kemény volt, nem tudtam volna felállni, ezért azt mondtam, miért nem megy előre, és folytatom, ha befejezem a fejezetet. nem tudom, mi volt az: félelem;valaminek a várakozása?– Ugyan, Péter, ez így igazságos, most már sztárok vagyok. Miközben ott feküdtünk, igyekeztem nem úgy nézni, ahogy napkrémmel dörzsöli a melleit, felemelte és köpölyözi őket. Folytasd, ne légy zavarban."Tehát ismét anya tekintélye késztetett arra, hogy leüljek előtte, és magammal játsszam. Még azután sem csökkent az erekcióm, hogy megjöttem, és másodszor is maszturbálnom kellett, mire végre alábbhagyott. Anya nagyon kipihentnek és boldognak tűnt, és én is az voltam, hiszen végre sikerült kipihenni az izgalmamat, és egészségesnek éreztem magam a tél közepén, a napon.

Körülbelül húsz perc múlva anyám hirtelen bejelentette, hogy ha mindenki más is így csinálja, ő is félmeztelenül fog napozni, ő pedig kibontotta a bikinit és lecsúsztatta. Anya úgy tűnt, nem vett észre semmi rosszat, és miután végzett a krémmel, tovább olvasott. Elmondta, hogy számos előnnyel jár, ha egynemű bentlakásos iskolába jár: fejleszti a munkamorált, megszabadul a lányok zavaró hatásaitól, és megtanul kötődni embertársaihoz, ami később jó szolgálatot tesz majd a munka világában.

De soha nem voltam nyaralni csak anyámmal, így teljesen ledöbbentem, és azon tűnődtem, mivel töltjük az időnket. Jól ellátva hagyott minket, mert nem kellett eladnunk a London melletti nagy házunkat, én pedig bentlakásos iskolában maradtam. De úgy éreztem, soha nem fog elmúlni. Aznap este vacsora közben anya megkérdezte, hogy sikerült a felülvizsgálatom, én pedig megkérdeztem, mit csinált aznap reggel. Először a hátam csinálta meg, aztán az elejére feküdt, kibontotta a bikinit, én pedig krémet kentem a hátára.
Mindenesetre, miután elkezdtem, már érzem, hogy egy súly emelkedni kezd, így folytatom.

Legnépszerűbb társkereső alkalmazások 2016. legjobb ingyenes társkereső alkalmazás 2016. aki erika costell társkereső most 2020. társadalmi csereelmélet társkereső

TOP