Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

ztán olyan szorosan összebújva aludt el, ahogy csak tudott. Ezt követte a ragyogó narancssárga színű, ezüstös kiemelések. Mindenféle okos dolgot mondott Sue-nak, például azt, hogy Eric kivette a kezét az ing alól. Komolyan kíváncsi voltam, milyen hatással volt rá a csiklógyűrű.

Igen, azt hiszem, itt volt az ideje, hogy megtudjuk, fogunk-e együtt szeretni.Örökké várnék, ha ez kellene ahhoz, hogy a haverom maradjon, de ő nyíltan kérte, hogy szeressék. Ott egyszer elővettük a lándzsapisztolyainkat és egy Nem akartunk megijedni pár csajtól, akik nem tudták, hogy mit együnk. Nos, vesztettünk.
Sue-nak még mindig nem volt ruhája, és így nagyon természetesnek tűnt. Eric nevetett, és megjegyezte, hogy elég nehéz viselni a ruháit Waikikiben, és esélye sincs egy trópusi tengerparton egy meleg tavaszi éjszakán. Láttuk, hogy berakják a dolgokat a csónakba, és elindultak a part felé.Úgy döntöttünk, hűvösek leszünk, amikor odaérnek, és nem mondunk semmit. A szavazás arra irányult, hogy Eric és én menjünk halat venni, és tüzet raknak, és mindent előkészítenek. Amikor elmondtuk a lányoknak, komoly ellenállásba ütköztünk. Elég okosak voltunk ahhoz, hogy ezt ezúttal ne mondjuk ki hangosan. Sue úgy gondolta, mindenesetre az árbochoz kellene kötnöm. Azt hiszem, Sandy nagyon jól szórakozott a gondolattal, hogy Sue-val közvetlenül előttünk játszanak. Nem hittem volna, hogy ennyi kaját kibírunk, de az éjszakai vitorlással nem volt gond. elfogadtuk és mindketten a kutyaólban kötöttünk ki.

Eric rám nézett és a csónakra mutatott. Senkinek sem jutott eszébe, hogy mi az, ezért készültünk a vitorla indulására. Sandy más kérdés volt. Ugye nem igazán akarod, hogy Eric és Sue odamenjenek és elkapjanak minket?"Azt válaszolta: "Nem, de nem fogsz olyan könnyen kikerülni a horogból."A mellkasomra hajtotta a fejét, és harminc másodperc alatt elaludt. Azt javasolják, hogy maradjanak a parton, mi pedig kimegyünk a csónakhoz, és mindent rendbe hozunk.Úgy gondoltuk, jobb lesz, ha elmegyünk a hajóhoz, és készítünk néhány szendvicset ebédre. Azt is megteheti, ha folytatni akarja."Azt hittem, csalódottságot fedeztem fel a hangjában, amikor kimondta. Imádom a friss kávét, amint kinyitom a szemem szörnyű társkereső szójátékok. A lányok annyira belemerültek a halak nézegetésébe, hogy észre sem vették, hogy horgásztunk. Szóval nem gondoltunk mindenre. Meggyógyult , de nagyon érzékeny. Sue meztelen volt, de Eric még mindig a ládáján volt.Úgy döntöttünk, felsétálunk, mintha semmi szokatlan nem történt volna.

Fejem mögött feküdtem le a karjaimmal. Ez bőven elég lesz vacsorára. Amikor azt mondtuk, hogy nem, csalódottnak tűnt. Ezután visszaúsztunk a partra. Jók, és tetszik a gyűrűk érzése, bár nem érzem a rudakat . A leprakolónia még mindig létezett, de nem volt nyitva a nyilvánosság számára. Néhány évvel korábban megmutatták nekem, hogyan kell kókuszpálmalevelekből szőnyeget készíteni. Gyönyörű és nagyon pihentető volt felnézni a kristálykék zafír égboltra, és nézni, ahogy a vattakorongfelhők sodródnak a passzátszelben. Volt egy gumicsónakunk a Snuggleren, de egyikünknek sem volt motivációja felpumpálni és vízbe tenni. Azt mondtam: "Ne mondj ilyet, meg fogják tenni."Körülbelül egy órával később Eric állt a kormányon. A szén alig volt meleg.

Valamivel éjfél előtt Eric és Sue fiús és lányos dolgokat kezdtek játszani, mi pedig Sandyvel úgy döntöttünk, hogy sétálunk egyet a parton. Ez okozta a sikolyt, aminek következtében a libatojás a homlokomon..

Szörnyű társkereső szójátékok

TOP