Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

iért nem adsz nekünk egy esélyt?""Nem, Brent. Amikor beléptem a hálószobába, levettem a ruhámat, majd tárcsáztam a megadott számot, feltételezve, hogy csak értesítenek arról, hogy a férjem készen áll a felvételre.– Sebészeti nővérek állomása – válaszolta egy csüggedt hangú nő."Szia, a nevem Barbara Burns. Az előjátékkal kapcsolatos amatőr erőfeszítéseinek előre kellett volna jelezniük, mekkora csalódás lesz, de én ennek tulajdonítottam, hogy ideges volt, vagy valami más, mint alkalmatlanság. Burns, ő doktor Evanston.

Találkozunk néhány óra múlva. Doktor Evanston visszahajtotta a lepedőt, szabaddá téve Jace fejét.

Felhívtam anyámat, és megkértem, hogy vigye el az ikreket a napköziből, hacsak nem szól felőlem a szokásos délután 4 óra előtt. Soha nem fogsz látni semmi különbséget sem én, sem a házasságunkban, ha egyszer véget ér. Rossz. Körülbelül tíz gyors lökés kellett hozzá, hogy megkapja második orgazmusát.végeztem. A lepedővel borított test közvetlenül előttem állt meg. Azért vagyok itt, mert azt hittem, tartozom veled neked és magamnak, hogy végre meglássam, milyen lesz a közös szex. Lehajoltam és gyengéden szájon csókoltam Jace-t. Amíg arra vártam, hogy megváltozzon a lámpa, ami lehetővé teszi, hogy kiálljak a szálloda parkolójából, és elinduljak az autópálya felé, visszakapcsoltam a mobilomat. megbánást orvosolok, és ebben nincs kockázat, ami minket érint.""Szóval nem fogod megbánni, hogy tönkretetted a szívemet és tönkretetted a házasságunkat? Ha igen, hogyan tervezed orvosolni ezeket a sajnálatokat, ki akarod húzni a középiskolás kedvesed?"– Egyik sem fog megtörténni, mert soha nem fogsz tudni róla – ismételtem, miközben a repülőtéri kijáraton mentem le az autópályáról."Semmilyen lehetőség nincs rá, hogy valaha is rájöjjön. Ha hazaértem megnézném. Kérem, várjon egy pillanatra."Majdnem öt percig várakoztatott zenét hallgattam, ezalatt levetkőztem a melltartómról és a bugyimról. Patológusunk holnap boncolást fog végezni, de ebből az időből..." "AUTOPSZIA!"Sikítottam.– Úgy érted, Jace meghalt? Nem tudtad megmenteni?Könnyek öntötték el a szememet, elhomályosítva a jelenlévő két orvos arcát, de felismertem Evanston doktor hangját, amint azt mondta: "Minden erőfeszítést megtettünk a férje megmentése érdekében, beleértve azt is, hogy feltörtem a mellkasát, és a saját kezemmel masszíroztam a szívét. A környezetemet megvizsgálva könnyen arra következtettem, hogy valahol a kórházban vagyok, és az ágy körüli függönyökből és a függönyön kívüli hangokból ítélve valószínűleg valahol a sürgősségi osztályon voltam. Burns, van néhány információnk a férjével kapcsolatban, amelyeket személyesen kell megbeszélnünk önnel. Az eljárással kapcsolatos korábbi tájékozódásunkból tudtam, hogy hol van a sebészeti terület, ezért figyelmen kívül hagytam az információs pultnál lévő önkéntest, aki segíteni próbált. Végül elértem a sebészeti nővérek állomását a negyedik emeleten, elmagyaráztam, ki vagyok, megkérdeztem, hogy van Jace, és megkértem, hogy lássam Evanston doktort. Mindig is szeretni foglak."Felálltam, és néztem, ahogy Evanston doktor visszahelyezi a lepedőt Jace fejére, és lassan becsukja a fiókot.

Miért van ez?""Rendben, ez túl furcsa. Ez egy szépirodalmi alkotás, amely a tudomány és az orvostudomány számos ismert igazságát tartalmazza, és a képzeletem egészséges adagjával feldühít néhány embert. Burns, itt doktor Wilton – magyarázta Evanston doktor."Foglaljon helyet."Vonakodva foglaltam helyet a kis kanapén, miközben a két orvos egy-egy széket foglalt a szobában. Több mint tizenöt percbe telt, míg parkolóhelyet találtam a kórházban, és az a látogatói telek legtávolabbi pontján volt, így csaknem fél mérföldre volt az épületektől.

Soha nem szűntem meg szeretni. Burns. Amikor a lift ajtaja kinyílt, biztos vagyok benne, hogy mindenki felismerte azt a helyzetet, amikor egy síró nőt egy orvos kísért a bőrradírban, még mindig a kezében egy zsebkendővel. Az önvizsgálatomat egy férfihang szakította meg a telefonban: "Mrs. Az összes többi üzenet ugyanarról a számról érkezett. Középszerű csókos volt, fogalma sem volt, hogyan ingerelje egy nő melleit, és teljes undorát fejezte ki a punci megnyalásának gondolatától.

Viszlát, Barb."Megráztam a fejem, hogy megpróbáljam kiküszöbölni a benne lévő zűrzavart, előrementem az inasállomáshoz, és ellenőriztem, hogy a mobilom még mindig ki van kapcsolva Alberta társkereső oldalak. Amikor aktiválódott, észrevettem, hogy körülbelül fél tucat hívást fogadtam el olyan számokról, amelyeket nem ismertem fel.

Alberta társkereső oldalak

TOP