Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
R

achel visszafeküdt a kanapéra, miközben a nő felvette a „Bux” szexjátékot, miközben fel-le mozgatta Rachel nedves ajkait. A férj kilépett Rachelből, és arra utasította mindkét nőt, hogy nyalják és szopják a farkát. Aztán felkelt, Rachel tetején kúszott, és az arcára feküdt. Lecsúsztatta az ujjait, ahol találkoztak lelkes csiklójával. Remélte, hogy egy férfi újra és újra megdugja.
Továbbra is nyalogatta Rachel csiklóját, amitől a teste kontrollálatlan görcsöket kapott. Rachel egyre türelmetlenebb lett, amikor használni akarta új játékát, a „Buxot”. Mindketten megízlelték az édes szexlé minden cseppjét.

Rachel úgy döntött, hogy megajándékozza magát egy kis szünettel, mert úgy gondolta, hogy úgysem jön be senki a boltjába. Felkérte a nőt, hogy csatlakozzon, ha szeretne egy tesztet egy új Bux szexjátékkal. A Rachel előtt fekvő nő széttárta a lábát, hogy felfedje nedves hüvelyi ajkait, így Rachel tökéletes hozzáférést biztosít érzékeny ajkaihoz. A nő enyhén felnyögött a gyengéd érintésére, amely Rachel melléhez nyúlt, mindkét mellét a kezébe fogta, miközben finoman szopta a mellbimbóit. A csiklója olyan erősen lüktetett, hogy egyenesen állva fájt. Egy szexjelenetet kezdett nézni a képernyőn, miközben felemelte a szoknyáját, és lecsúszott a bugyijáról. A nő szívesen szopta a szillóját, amely szilárdan állt.

A nő kis köröket tett a csiklója körül, majd lefelé a hüvelyi ajkain. A nő megszólalt: "Olyan személyt keresünk, aki itt dolgozik vásárlás céljából."Rachel zavarba jött, mégis bekapcsolt, ugyanakkor félbeszakították társkereső bios reddit.

Társkereső bios reddit

TOP