Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

z ajkamba harapok, és érzem, ahogy a lábam teteje nyersen dörzsölődik a durva talajon. Mi van, ha túlélem ezt az egészet, valahogy sikerül megmentenem a nővéreimet, de hirtelen azt tapasztalom, hogy már nem tudok őszinte lenni Mesteremmel?Megborzongok a gondolattól.
A felismerés olyan megdöbbentő, mint egy pofon. Kényszerítem magam, hogy ne borzongjak újra. Nem is nagyon emlékszem arra, hogy a kocsijában ültem hátul, amikor elvitt a Mesteremhez. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy elrejtsem a morgást, miközben belém tolja a megkent ujját. Ez túl közel volt!– Szóval, hogy érzed magad, Rose?– kérdezi, és fölém hajol, hogy elengedjem a mandzsettát. Talált valamit..." A férfi elhallgat, a hamis önbizalom megingat a hangjában. Walker kissé túl gyorsan, amitől a lány összerezzent.– Semmi rosszat nem értek – javítja ki."Rose beteg lehet, de úgy tűnik, a gyógyszer passzív hatása tovább tart, mint vártuk.". Csöndben maradok, erősen hallgatok. Furcsa pillantást vet rám, mielőtt felsóhajt és hátrál egy lépést.– Nyújtsd szét a lábad, édes – mondja, és a nyaka köré csavarja a sztetoszkópot. A kíváncsiságom mindig is az egyik legnagyobb hibám volt, és még akkor is, ha állítólag annyit kell tanulnom, amennyit csak tudok. A hangjából ítélve ő ugyanaz a személy, akit korábban Dr ugrál nyc társkereső. Kényszerítve magam, hogy elképzelem a nővéreim arcát, eszembe jut, miért csinálom ezt. És ezt az egész csúnya üzletet magunk mögött hagyhatjuk, nem gondolod?"Halk ütés hallatszik, majd furcsa hang, mintha egy zacskó fényképet dobtak volna a sárba.
De ezek nem egy jó rabszolga gondolatai – nemhogy tettei. Még ha nem is látok rendesen, engedelmes rabszolgának kell tennem magam!A szívem a mellkasomban ugrik, végre felismerem a hangot.– Doktor Walker?– kérdezem a padlóra szegezve a tekintetem.

Ugrál nyc társkereső

TOP