Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
M

egkínáltam neki a pipát, ő pedig némán elvette tőlem, szemei ​​nem néztek rám, és halk köszönetet mondott, miközben az ajkához tette a pipát, és egy ütést is kapott.
Tudtam, hogy hamarosan célhoz érünk. De jobb, ha készen kell állnia néhány merészségre, amikor leparkolunk. Felmentem az emeletre készülődni és visszamentem a földszintre. De azt hiszem, ha választanom kellene, azt mondanám, hogy mellek."Cassie kissé halkan válaszolt, ahogy a csoport többi tagja egyre közelebb került. Az exem használta, hogy feldobja a hangulatomat, és rossz emlékeket idézett fel.
Adtam neki egy ötöst, és amikor együtt álltunk, hogy pózoljunk a képhez, összeszedtem a bátorságomat, és megkérdeztem: "Az igazat játszom, vagy mersz, tudnál segíteni? Adok egy húszast, ha megragadod a feneke a fénykép alatt."Vállat vont, és miközben Cassie felemelte a telefonomat, hogy elkészítse a fényképet, keze a fenekemre helyezte a kezét, és meglepett, ahogy Cassie felvette a képet, miközben én félreakcióban voltam. Ez a hely hagyomány a látogatóink számára az első hétvége számára" - folytatta a beszélgetést apám, és tudtam, hova megyünk, Hollywoodba. életévem betöltése után lejár legjobb társkereső oldal számunkra. Ahogy a szülei nagy fekete terepjárójának hátsó sorában ültem, ahogy közeledtek a reptérhez, hogy felvegyék új "családtagjaikat". Egy pillanatig azon töprengtem, mit kérdezzek, és arra gondoltam, hogy megkérem, hogy tisztázza, mit fog mondani tegnap este, de nem akartam korán tönkretenni a játékot. Az utcák nem kevésbé voltak zsúfolva autóktól, ahogy a parkoló felé vettük az irányt. Talán élvezhetnénk együtt?A napi tevékenységeink központjához közeli telekre érkeztünk.
Volt egy hamis azonosítóm, valaki, aki eléggé hasonlított rám. A napfény betöltötte a szobát, amikor felébredtem, és az órát néztem, tíz körül járt.

Tasha 19, Cassie pedig 18 éves volt, és 19 éves lesz néhány hét múlva, a szemeszter kezdetén. Rövidesen válaszolt a kihívására.. Amikor kinyitottam az ajtót, megláttam Cassie-t a pjs-ben, egy rövidnadrágban és egy bő pólóban, a haját kontyba kötötték."Szükséged volt valamire? Túl hangos vagyok? Lehalkíthatom."Zavartan mosolygott, és megrázta a fejét. Parkoló nincs, hosszú a túra és csak egy tábla. Bármikor szívesen lógok.

Ha szüksége van fűre vagy piára, szóljon. Kihúztam, hogy lássam egy üzenetet Cassie-től. Míg felvettem egyet, hogy megmutassam Cassie-nek, mikor ütött, ő telibe markolta a fenekemet a kezében, majd a hüvelykujját és a mutatóujját egy csípéssel összeszorította. Sétáltunk az üzlet előtt, néztük a csillagokat, és egy kicsit megfeledkeztünk a játékról. Egyedül voltunk, így sms helyett azt mondtam, hogy "Igazság" Cassie, aki mellettem állt, és a garázst nézte a trió számára. Biztos vagyok benne, hogy az arcom vörösebb lett, mint egy stoptábla, amikor rájöttem, hogy letörtem, és ez nem csak egy átmeneti kicsúszás volt. Találtam egy nagyon jó leütést Vasemberről, és odamentem hozzá, hogy képet kérjek partnerkereső koreai varieté.

Legjobb társkereső oldal számunkra

TOP