Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
F

inoman meghúzta, a lány pedig követte, lecsúszott a padlóra, és Melia puncija elé helyezte az arcát.– Használd a nyelved, Kira – suttogta Melia."Nyalj meg."Egy pillanatnyi habozás után Kira engedelmeskedett. De valahol belül tudta, hogy ez csak kifogás. – Kira habozott.– Láthatom újra a családomat?– Ez tőled függ – mondta Melia halkan."Ha Ön nagyon jó hölgy a várakozásban, bizonyos kiváltságokat kap lync partnerkereső szolgáltatás.

A szoba kicsi volt, szűk, és az alacsony mennyezetbe ágyazott ökölnyi drágakő világította meg, amely lágy fénnyel izzott. Kira hanyatt esett a padlóra, teljesen kimerülten.– Mmmmm – dorombolta Lady Melia.– Tökéletes vagy, kis Kira. Könnyű volt elhinni, hogy Isten a tündéket szerette a legjobban, akikkel a sarkukban vannak. A hirtelen megrázkódtatás átlökte Kirát a szélén, és felsikoltott elragadtatásában, ahogy egész testét elöntötte az élvezet. Felségeik elégedettek lesznek veled. Lady Melia Kirával szemben ült a padon, és láthatóan élvezettel tanulmányozta a lányt. költözünk?– kérdezte Kira.
Karjai és lábai egy pillanatig vadul csapkodtak, majd megmerevedett, ahogy az öröm újabb hulláma futott át rajta. Idővel te is ugyanolyan kényelmes leszel a saját testedben az én segítségem nélkül."Lady Melia válasz helyett felállt, és Kira mellé ült a padra. Ülj fel, édes gyermekem, és nézz rám."Kira megtette, és folyamatosan elpirult. A hölgy bátorítóan elmosolyodott."Nézz rám, Kira.

Az élete feloszlott körülötte. Kedves vagyok, és nem szégyellem. Kira lassan, sötétben ébredt.Összegömbölyödve feküdt valamin, ami puha volt a csupasz bőrén. felhasználsz minket. A tündéket Isten arra választotta, hogy a teremtés első emberei legyenek."Kira, akinek a szája tele volt tünde édességgel, és az elméje elf kéjjel, nem érthetett egyet. Az egyetlen bútor két egymással szemben álló pad volt, amelyek mindegyike kinyúlt a falból, és csak néhány lábnyi volt köztük. Mondtam egy kóstolót. és csodálkozva tapasztalta, hogy ezek miatt sem volt ideges.– Jó estét, Kira – mondta egy női hang könnyed akcentussal.– Nyisd ki a szemed. Ez így van, gondolta, és a szavak mintha bevésték magukat az elméjébe biztonsági randevúkártya. Tudom, hogy ébren vagy.

Kira tudta, hogy félnie kell az elftől, de a félelem, mint a zavar, nem jött be.– Üljön fel, gyerek – mondta Melia."Biztos vagyok benne, hogy vannak kérdései. Melia kezei végigsimítottak Kira fejbőrén, és a haját simogatták.– Természetes, hogy az emberek elfeket szolgálnak, Kira – mondta Melia két nyögés között."A tündék halhatatlanok, gyönyörűek, és - ah! - varázslatosak. Végül, amikor Kira úgy érezte, hogy el fog olvadni ettől a csodálatos érzéstől, Melia odahajolt, és határozottan beleharapott Kira mellbimbójába.

– Kira elpirult, elég mélyen ahhoz, hogy látható legyen a sötét bőrén."Nos, a tündék meghódítják az embereket, igaz? Te...

Lync partnerkereső szolgáltatás

TOP