Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
H

irtelen erősen meg kellett nyomnia a féket: "Jaj, annyira elvesztem a szépségedben, hogy majdnem lekéstem a kanyart! Az első hely, amit meg akartam mutatni, az az út alján van. Mindkét ház meleg és barátságos családi környezetet teremtett az összes fiatal transznemű lány számára, és ami a legfontosabb, hogy kikerüljenek az utcáról, a stricik és bandatagok kezéből. Tudom, hogy ez egy kis problémát okozna nekem az üzleti világban. Mia körbejárt, benézett az ablakokon, és megpróbált belátni, hogyan néz ki a belső tér. Csodálkozott és nagyon boldog volt, hogy milyen közel kerültek ők négyen és Mia anyja, Christine. Szeretett David és Mia szomszédjai lenni. Ahogy kanyarogtak a keskenyen Az út a fenyők között vágott át, Mia megpillantotta a szinte telihold fényében csillogó vizet.
Tudom, hogy finoman ellöktél, amikor megpróbáltalak szoptatni. Viviant megverte a könyörtelen strici, Pain, és egy hétig kórházban volt társkereső weboldalak brighton. Csodálatos vagy velük, és mindannyian azt hiszik, te vagy a legjobb! És te is tudod, én is!"Viviant annyira meghökkentette ez a sok dicséret, hogy egymás után legalább harminc másodpercig teljesen elakadt a szó!Új rekord neki.– Hú, köszönöm Christine, nem igazán tudom, mit mondjak."Nos, alapvetően csak mondj igent, de ha nem tudod megtenni, akkor bólogass egy igenlő kastélyban" – szidta Christine dicsőséges mosolyával.

Elmosolyodott magában, amikor eszébe jutott, hogy elmondta Mindynek, hogy meg akarja venni. Ő az egyik a kisebb emeleti hálószobák, amelyeket Jonathannal az "irodájává" építettek. legyél ott neked, ahogy te is velem leszel."Mia szemei ​​megteltek örömkönnyekkel, ahogy végignézett filozófiai emberén.

Tudom, hogy nagyon divatosak ezek nap, amikor a nők megtartják a családi nevüket, vagy kötőjellel kell elhelyezni a kettőt. Azon az úton kellett volna találkoznunk, és meg is tettük, és nézd meg, hová vitt minket!"Tudod, olyan jó látni, hogy a lelked és az energiád újra felemelkedett, kedvesem. Legtöbbjüknek el kellett titkolnia önmaga elől, nemhogy a barátai és a családja elől.Így a dolgukat közösen végző kislányok visítozását és kuncogását hallani nemcsak szívmelengető volt, hanem nőként való növekedésük szempontjából is nagyon fontos volt."Soha nem gondoltam volna, hogy boldogan végezhetek házimunkát, természetesen elvesztettem a reményt, hogy valaha is egy háztartás tagja leszek" - mondta hangosan. Soha nem kellett volna ezt feltételeznem, és meg kellett volna várnom, amíg megbeszélhetjük.""Kérlek David, nem vettem másként, mint ahogy te gondoltad, mint a megnyugtató kifejezést a szeretetre. funkciókat, és a pénzt a közösség fenntartására fordítja.""Bizonyára okos volt, és emellett jól járnánk, ha esne az eső a "mi napunkon". "Két teljesen különböző, de a maga módján gyönyörű megmutatták nekem. Ezúttal bekanyarodtak egy rendes utcába, és rövid időn belül egy nagyon nagy parkolóba. "Kíváncsi vagyok, hová ment David és Mia" - mondta Mindy. Kinézett egy kis kiépített dokkolót, amelyen egy hosszú sétány vezetett egy nagy félig. Sok éjszakát töltött Jonathannal, és a férfi világossá tette, hogy ez az ő házuk, és ő szeretett volna, és szeretett volna teljesen beköltözni, amint készen áll. A háza teljesen tele volt, és egy kicsit nagyobb, mint a tíz lányos házé Christine-nek. Kapott egy nagy kapacitású asztali számítógépet három nagy monitorral Szerzett valami nagyon kifinomult képalkotó szoftvert, így nemkihasználta az összes számítógépes helyet és sebességet, amit csak tudott.
Az egyik elég közel van ahhoz, hogy ma este megnézhessük, a másik kicsit távolabb van, és meg kell néznünk nappal. Olyan hely, ahol elvégezhette az iskolai munkáját, tarthatja a könyveit, és ott voltak a nagy rajz- és festőasztalai, festőállványai és kiegészítői. Köszönöm mindenkinek, aki élvezte Miát, és hogy megosztotta gondolatait. Nem hiszem, hogy a saját elmém teljesen körülötte lenne, de napról napra úgy tűnik, a dolgok egyre jobbak. Holnap kezdi a bérlistát, és reggelre elkészítem a feladatai listáját. Nem akarod, hogy örömet okozzak neked, ha nem tudod viszonozni az örömöt számomra.""Számomra te vagy, mert nem tudod, vagy nem látod, mennyire megnyíltál előttem.
Valakinek az volt a jó ötlete, hogy kiadja esküvőkre és más nagyobb rendezvényekre. Jonathannak volt a másik kisebb helyisége az összes fényképező felszerelésének. De velem kitártad magad, és annyira megvigasztal és boldog vagyok a növekedésünk miatt. A lányok estére a kijelölt munkahelyükre ugráltak, letakarították az asztalt, bepakolták a kereskedelmi mosogatógépet, kitakarították az Alapítvány házának teljes földszinti részét. Bekapcsolva tartotta őket, miközben mindketten kiszálltak az autóból, és kéz a kézben sétálni kezdtek. Amint Mia története a végéhez közeledik, szeretném kifejezni legmélyebb hálámat azoknak, akik elismerésüket fejezték ki ezért a történetért. Mia sok barátságot is hozott ide, amelyeket ma már nagyra értékelek.

Társkereső weboldalak brighton

TOP