Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
A

mi a fizikai oldaladat illeti, megfelelő sminkkel Jól nézel ki nekem. Meg kell látnom a jó oldalát, és meg kell szoknom a fehérneműt, amely több testrészt takar, mint amennyit általában szoktam, meggyőzve magam.

Jess rám nézett: – Reggelizzünk, még akkor is, ha már majdnem dél van. Mosolyogva ismét mögém mozdult, éreztem, hogy kezei a derekamon, és újra belém hat a tapintás, más és hideg volt, pumpált egy darabig és orgazmuszajokat hallatott, volt-e több, nem tudom. , de bennem maradt. A férfi vonásaid miatt nem kell aggódnod, egészben tartom, beleértve a tulajdonságaidat is, amiket szeretek. Egész délután hosszasan beszélgettünk.– Alexa. Természetesen a melleidnek és talán a lábbelinek is otthon kell maradnia."– Egy holdtalan éjszakán kimennénk veled valahova a nőies öltözékedben, ugye, Alexa?– kérdezte Jess.Én üresen és fehéren mentem, Jess szórakozottan figyelte az arcomat.– Még a hangom is mély és vastag, szívesen kerülnél velem ilyen helyzetbe?Mondtam."Nincs bajom vele. Jól van veled Alexa?Jess a válaszomra várt.– Oké, megyek a hálószobába, és készülök. Megpróbáltam megkönnyíteni a dolgot. magamon: „Elbasztam?” kérdeztem.
Kinyújtottam a kezem és felsegítettem, ő megfogta a fejem és megcsókolt, majd az ágyhoz vitt és odalökött, és tovább csókolt és megérintett mindenhol. Nem egészen tudom, hogyan viselkedjek, megfordul az agyam." Mondtam.
A farmer megfelelő szabású volt, szexi megjelenése. Hangosan felnevettem, de Jess komolyan nézett rám. Találd ki, szeretem szelídíteni és edzeni a lányomat!"– tette hozzá Jess és kuncogott.
Besétáltam a szupermarketbe, és furcsán éreztem magam, mert tudtam, hogy minden van a ruhám alatt. Komolyan rám nézett, és így szólt: "Szeretnél harapni egy nagyon szép csendes étteremben, amit ismerek?"– kérdezte Jess.– Ma már tudom, hogy kötekedsz velem, ezért visszautasítom a meghívást, de azért köszönöm.

„Igen és nem, de ez talán egy másik pillanat.” Jess azt mondta, és hozzátette: „Most meg kell dugnom, kapcsolj be, és úgy gondolod, hogy ártatlan vagy. Felhúztam a csizmát, és Jess átnyújtott nekem egy parókát."Idővel mindezt egyedül fogod megtenni, és élvezed, hogy felöltözöl helyettem."Jess mondta. neki egy pillanat, hogy újra áradjanak a szavai. Nem szólalt meg, de a könyörgésemre adott válaszát egy kemény utolsó lökéssel még jobban megbaszták, majd visszavonult és odajött, levette az óvszert, és azt mondta: "Nyisd ki, lány" a számba költözött: "Tisztíts meg."Jess parancsolta, valami történt, ami nem szerepelt a könyveimben, és nem tudom, hogy az övében-e, Jessnek jó orgazmusa volt, amikor szoptattam, de alig adott ki hangot, csak egy enyhe "áááát".
"Félek az érzésektől vagy az irányítás elvesztésétől?" kérdezte Jess nagyon érdeklődve. Mondtam."Rendben, de vásárolnunk kell valamit ma estére, ezért azt javaslom Alexának, hogy ezúttal vegye le a parókáját, csizmáját, ruháját és melleit, de kérem, hagyja rajta a többit, mert furcsának találom, ha mindketten tudjuk, hogy valami más történik hookup nashville tn.

Telt-múlt az idő, teljesen csalódott voltam. Jess egy farmert, inget és rövid bokacsizmát kapott. Ez a kurva itt hagyott, megőrültem. Egy percre megdermedtem, Jess meztelenül bejött. A padlóról Jess rám nézett. "Szóval mit éreztél Alexa, tudod, amikor a ruhát használtad?" "Furcsa a ruha miatt, beleértve a szerepet adtál nekem ebben a kapcsolatban. Ezt ritkán találni egy férfiban. nem tudni mennyit.

Meg kellene néznem, hogy ez rajongás, vagy sokkal több." "Elmondaná nekem, ha egyszer tudja vagy úgy érzi, hogy van erre válasza?" "Igen, megteszem, még ha nem is azt szeretné hallani?" „Határozottan, én is ezt fogom tenni veled, bár tisztábban látom, mint te most.” „Oké, megértem, hogy ez most nem a hely vagy a pillanat, de szeretném tudni, hogy mit gondolsz valójában úgy érzi." Mindent megvettünk, és visszamentünk hozzá. "Hmm, hát talán mindkettő. Tehetetlen voltam ott, és nem tudtam mást tenni, mint várni. A testem a zuhany alá vonszolta magát az elmém valahol máshol, időbe telt, mire újra összeszedtem őket.

Hookup nashville tn

TOP