Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
K

észen állok egy korlátlan sikoltozásra és orgazmusra. A kezem végigsimít simára borotvált mellkasodon, és köszönetet mondok az ápolásra fordított figyelmedért.

Azóta megismételtük ezt a jelenetet játékokkal és zöldségekkel. Csak annyit tudok tenni, hogy kikapcsoljam a pálcát, és burjánzó motyogással megkérjem, hogy kapcsolja ki a seggfej hangulatát férfi nő arány online társkereső oldalak.
Mondanom sem kell, hatalmas terhelést lőttem fel a mellkasomba. Ajkad a mellbimbó körül zárul, amivel táplállak, és beszívod melegedbe és nedvességedbe.
Annyira forrón simogattam a kissé ernyedt farkam, amikor elkezdett vele dugni. Most a szám és a kezem párhuzamosan dolgozik a farkadon, míg a másik kezem ujjammal a finom fiú puncidat bassza.Érzem, ahogy a golyóid megfeszülnek, és lehúzom a számat a farkadról. A seggedben lévő ujjaim egy kicsit ragaszkodóbbak, miközben masszírozlak. A nyelvem a mellbimbód körül söpör, ahogy elengedem. Gyengéd ritmust találok a számmal és az ujjaimmal. Visszatérve a táborba, pokolian kanos voltam, de nehezen tudtam felállni.
Rád telepedek, belém ringatva a farkad;csak ennyi kell ahhoz, hogy elszabaduljon az első áradat a puncimból. Kinyílik a szád, és meggörbíted a hátadat. Odahajolok, megcsókolom a farkad hegyét, és elvigyorogok.– Készen állsz arra, hogy végignézd, ahogy befejezem, és mindenhova spriccelek?Olyan közel vagyok egy újabb őrült orgazmushoz. Még mindig új a kapcsolatunkban. Ujjaival megtalálja a gombot, amellyel a tojást a négy szint közül az elsőre kapcsolhatja.Érzem a zümmögést a fenekemben. Szeretem, hogy nem csak tolerálod, de gyönyörködsz is a játékaimon, és nézed, ahogy leszállok. Az érzés a farkadon, ahogy a tojás vibrál a puncim falán a farkad körül, szinte több, mint amit el tudsz viselni. A kezünk most mozog, testünk felforrósodik. Még mindig a fenekemben van a hangulat, és azt mondom, hogy emeld fel egy fokkal, amíg rád koncentrálok. De még nem végeztem. Kíváncsi vagyok, észreveszed-e, hogy te vagy számomra a legbiztonságosabb hely a világon. Csak egy sor torokhangot hallok tőled, amit igennek veszek.

Férfi nő arány online társkereső oldalak

TOP