Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
L

ehet, hogy én is éppolyan megfulladtam, mint te most. A tested megfeszül, ahogy érzed, hogy vastag farkam minden centimétere megtölti a puncidat, miközben lassan beljebb és mélyebbre tolom magam. Egy rövid pillanatnyi küzdelmet követően ismét feléd hajoltam. Kezeit erősen húzza a fejtámlához rögzített sálakhoz, és kap egy utolsó levegőt. Ez másképp mutatja az összes férfi olvasót hahaha Annyira meleg volt. Elhanyagoltnak érezted magad.
Miután a szemkötőd a helyére került, halkan kimondtad a nevét, miközben felfelé nyúltál, hogy megcsókoljon. A szívem ismét hevesen kezdett dobogni a látványodtól.– Csukd be a szemed – suttogtam abban a reményben, hogy nem fogod megkülönböztetni a suttogásomat a férjed suttogásától.És ahogy láttam, hogy elkezdett vigyorogni a várakozástól, és becsuktad a szemed, nyilvánvaló volt, hogy azt hitted, végre csatlakozik hozzád.
Akkor mondd ki az első szavamat azóta.'Finom.'Aztán az ágy mellett állok, miközben visszaveszem a nadrágomat, és élvezem a látványod. Talán azért, mert még mindig próbáltam levegőhöz jutni. A farkam iránti vágyad most eszeveszett, és hangosabban könyörögsz és könyörögsz az öklendedbe, hogy dugjak meg, miközben még mindig fel-le ringatózom, és keményen rám nyomod a puncidat.
Nagyon tetszett!de van néhány Big Balls a kísérletéhez, TK U MLJ LV NV. Indulás előtt megnézem, hogy a férje még mindig elfoglalt-e.
Tudtam, hogy élvezed az érintésemet a tested mozdulatairól és a halk nyögésekről, amelyek kiszűrődtek a géged mögül. Ezúttal az ujjaim elhaladtak a vállaid mellett, és lassan lefelé haladtak a mellkasod felé, ahol játékosan körbefogtam minden egyes szűk mellbimbódat.
Egy kis romantikára vágytál. Elkezdtél mocorogni a várakozástól, és élveztem nézni, amint tehetetlen tested megfeszül és ellazul az érintésemre, miközben ismét alig érintem a bőrödet, és a megkötött csuklóidtól visszafelé haladtam és ugratottam a vállad felé. Enyhén szoptattam és ugrattam mindegyiket, miközben továbbra is finoman simogattam a bőrödet, kezeimet fel-le mozgatva bal és jobb oldaladon. Továbbra is nyaltam és szívtam a forró cumát a punci ajkaidról és a combjaidról elsa fagyasztott randevú.

Elsa fagyasztott randevú

TOP