Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
J

oanna gyorsan bevezette Craiget a bejárati ajtón, és bevezette a várakozó liftbe. Azzal megnyalta a jobb mutatóujját, és tovább mozgatta a száját Craig szárán. Azt gondolta magában, hogy azok a csípőt ölelő farmerek milyen szépen illeszkednek az alsótestéhez, és mennyire meg kell küzdenie, hogy felvegye.– Nincs esélyed vele.– szólalt meg egy női hang Craig mögül. Megnedvesített ujjával belépett a seggére.
Craig masszírozni kezdte a lábszárát.– Milyen érzés ez?– Sokkal jobb – dorombolta –, azt hiszem, jobban fog érezni, ha több odafigyelünk átlagos korkülönbség a randevúzók között. Gyorsan ismét a rövidnadrág után nyúlt, és átrángatta a térdén, hogy felfedje a 8 centiméteres kakast, amely feláll és készen áll a cselekvésre.„Kényelmeskedjünk” – javasolta Stephanie, miközben gyorsan levette az ingét, a melltartóját és a bugyiját.

Craig tehetetlenül bámult Caleb és Sadie randevúznak. Ez egy átkozottul kedves szexi nő volt, és ez nem volt véletlen. Elkezdte feljebb húzni a kezét a lány lábának hátsó részén, miközben még mindig a lábát masszírozta, miközben megérintette a bugyi szélét. Craig felnyögött az élvezettől, ahogy érezte a farkát a torkában, miközben egyik keze finoman szorította és masszírozta a golyóit. Craig nagyon jól érezte magát a szóbeli találkozás után. Craig volt a sor, hogy mosolyogjon.

átlagos korkülönbség a randevúzók között

TOP