Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
E

gyre szédültebb és kipihentebb lettem. Kihúztam a kezem a boxerei közül, amikor elkezdett az oldalára fordulni.Én is megfordultam, és ő elárasztotta a völgyemet kemény péniszével, jobbra a csiklómnak csapódott. Igazából kortyolgattunk egy kis bort, és megnéztük a film utolsó részét, a legjobb részt is. Hátranyúltam és a hátamra kaptam a kezét, majd lenyomtam a zsemleim közepére, és magamhoz nyomtam. Vártunk két órát, betettük a második töltetet, és újra megcsináltuk. Láttam dudorokat, és egyszer valamit a résen keresztül a boxerén, és biztos vagyok benne, hogy látta a gerincemet és a tufámat. egy darab. Apa soha nem viselt rövidnadrágot, mindig boxert. Még mindig kanos vagyok. Nem melltartó nyári kötőfék. Ha jól szeretlek, és ha tetszel nekem. Közvetlenül a bokszolója tetején volt, látszólag kemény, mint a szikla. Fiatalabbaknál ez gyakoribb, de még az én koromban is erős. Megfordultam, egyenesen ajkakon csókoltam, és három-négy másodpercig tartottam.

Az egész csípőm egész nap ugrásszerű volt, és a hőmérsékletem is emelkedett. Körülbelül a harmada lett a filmnek, és pár szexi jelenet is elment látatlan ágyjátékkal. Szükséged van némi szexuális kielégülésre. Az exhibicionista dolgom egyre szórakoztatóbb lett. Néha többet nedvesítem magam, mint amennyit ki tud szivattyúzni, így oké. Kevésbé ideges test és kevesebb hőség. A lábak kinyitják a normál közepes mennyiséget, és felöltöztetnek a zsemle közepére. A tévé rengeteg fényt adott nekünk. Aztán egy este pólóban és boxerben volt. Emlékszem, körbenyomtam a nyelvét az enyémmel. Valószínűleg azért, mert otthon nem volt alkalma beszélni senkivel. Egyáltalán nem akartam, hogy a hüvelyemben legyen a péniszével. Köszönöm, hogy tegnap este boxert hordott mikor fedezték fel a radiokarbon kormeghatározást. Nem zárkóztunk el egymás szeme elől, és úgy dumáltunk egymással, mint mindig.
Apa tudta, hogy megy ez, és segített, hogy így menjen. Nem volt sietős vagy eszeveszett, de kielégítő és szívesen látott. Apa akkor nőtt fel, amikor a társadalom formálisabb volt, és szigorúbbak az értékek. Egyikünk sem őrlődött a másikba. Először ilyen sokáig.
Mindössze néhány percbe telt, mire mindez megtörtént. Talán az ujjai.
Nem emlékszem, mit csináltam még, de valószínűleg hagytam neki néhány igazán jó női reakciót egy jó szilárd orgazmushoz.

Mikor fedezték fel a radiokarbon kormeghatározást

TOP