Egy hálózatban rólunk

FB TW YT PN
S

haron és én még a szüzességünket is együtt veszítettük el az 1962-es Chevrolet Biscayne hátsó ülésén, legalábbis ezt mondtam neki. A pokolba is, akár a főszerepben is szerepelhetnél, te is szeretnéd, nem?"Megint ugyanazt az ostoba vigyort vetette Sharonra, mire a lány azonnal elpirult."Hé, nem akarok sztárokat felvenni, ők nem igaziak.

A mi iskolánkban is volt a főosztályos zaklató, szerintem minden osztályban van egy ilyen. Eleinte az volt a technikája, hogy vadul csapkodva támadott, de néhányszor megcsípték, így megtanult kacsázni, lövéseit szedni. De mi a fenének, amúgy sem az én bújócskám.

Billy ökle megütötte Jimmy orrát, és szinte azonnal kiszállt a vér. túl sokat, néha a pillanat szorításában volt. Sharon a hálószobában volt, és elrakott egy kis szennyest, ezért felhívtam, hogy jöjjön és nézze meg a filmet.
Azt hiszem, meg kell mondanom, hogy Sharon és én is alig vártuk, hogy Billy hetente egyszer-kétszer megjelenjen a filmjeivel. Eleinte, amikor valamelyik színész túlméretezett farka volt a képernyőn, Sharon a vállamba temette az arcát, és elpirult. Az érettség miatt ez talán figyelmeztetés lehetett Billyre nézve, de én magam is fiatal voltam.
Végül kihoztuk onnan anélkül, hogy bárki is elveszítette volna a rejtekhelyét, és feldühödve feküdtem le."Baszd meg, seggfej! Nem beszélhetsz így velem!"Az utolsó szavak voltak a száján. Szinte mintha valami jóváhagyást keresett volna? Néhányan nagyon csúnya külsejű cuccok is voltak. Lágy kinézetű, és ami a nyafogós oldalt illeti, nem igazán törődtem Billyvel, inkább eltűrtem őt, amikor a közelben volt. Aztán egy este hallottam, hogy Billy öreg Dodge-ja feljön a kocsifelhajtónkra, amikor Sharonnal mosogattunk az esti vacsoránkból. Még csak azt sem mondhatom, hogy barátok voltunk, sőt, nem is vettem észre őt, egészen a gimnáziumi első évünkig. Ennyi volt. Egyszer felkeltem, hogy a fürdőszobát használjam, és hallottam, hogy ott vannak. Az én dolgom volt, hogy megtöltsem a traktort üzemanyaggal, és az összes öt gallonos dzsipkannát a pótkocsiban. Mondtam neki."Miért ne? Hallottam titeket, srácok, lefogadom, hogy nagyszerű lenne!""Ő a feleségem, nem akarom, hogy mindenki és a kutyája ránézzen!"Most már kezdtem egy kicsit mérges lenni rá."A pokolba is, könnyítened kell egy kicsit.
Nem voltam egészen biztos benne, mi ez a tekintet, ez volt az első alkalom, amikor észrevettem, hogy így fel-le néz. Hátat fordított, és még időben elkezdte elrakni a felvevőt, nehogy bekösse.– Nos, legalább hagyta, hogy néhány srác megtapasztalja, és tudom, hogy Margaret megijesztett.

Néhány sörözés és beszélgetés után megkérdezte, nem akarjuk-e látni a legújabb filmjét."Persze miért ne?"Mondtam neki. Valójában soha nem próbált kikapni engem, talán tiszteletet, nem tudom pingvin társkereső szójátékok. Az a lány, akivel Jimmy White volt azon az éjszakán?Évekkel később randiztam vele, amikor az alakja a seprűnyélből egészen mássá vált. Olyan közel volt, hogy láthattuk, ahogy a fickó peckének végén lévő rés minden egyes ütésnél kinyílik és bezárul. Eladtam a kis jersey tehenemet és a borjúját az előlegért kapott pénzért, büszke voltam arra az autóra, vadonatúj volt. A pokolba is, akkor már vagy négy éve házasok voltunk, és tényleg nem csináltunk olyan sokat, hajnali háromkor sem.– Ember, úgy hangzott, mintha jól szórakoztatok volna tegnap este!– viccelődött Billy, amikor másnap reggel kijöttem. hát... Sharon hajlamos volt a hangoskodásra.

Pingvin társkereső szójátékok

TOP